Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie. Planetele sunt gata să îți transforme visele în realitate

Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie. Află ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Planetele sunt aliniate și gata să îți îndeplinească visele.

08 feb. 2024, 13:57
Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie. Planetele sunt gata să îți transforme visele în realitate
Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie. Planetele sunt gata să îți transforme visele în realitate

Procesul de creștere nu este definit prin a deveni cineva care nu ai fost niciodată, ci prin transformarea în ceea ce ai fost întotdeauna. Ea cere desfacerea nodurilor care te-au legat în locuri de care nu ai aparținut niciodată și a rupt legăturile cu gândirea că nimeni altcineva nu știe ce este mai bine pentru tine, în afară de sinele tău divin. Pentru a atrage tot ceea ce iti este destinat în această viață, trebuie mai întâi să te asiguri că îți accepți lumina strălucitoare și autentică.

Februarie 2024 adâncește căutarea Vărsătorului pentru autenticitate, deoarece Mercur, Marte, Venus și Pluto se alătură lui Pluto și Soarelui în următoarele săptămâni.
Vărsătorul este cunoscut drept rebelul cu o cauză. Întotdeauna va căuta independență și autonomie pentru a urmări mulțimea și a face ceea ce se așteaptă. Deși această energie te va baza mai mult pe ceea ce beneficiază colectivul, nu te va împiedica să-ți sacrifici visele și dorințele.

Citește și: Ce zodii au parte schimbări uriașe la locul de muncă în luna februarie! Sunt loviți de norocși de mulți bani

Deși s-ar putea să nu vrei să te gândești că trebuie să mergi pe drumul tău pentru a atrage tot ceea ce este menit pentru tine, deseori, universul nu cere nimic mai puțin decât tine să fii întruchiparea vie a cine te-ai născut să fii. Fără o planetă majoră retrogradă în februarie 2024, este un semn din univers să-ți pui toată energia în nou.

Acest lucru face să fie o lună excelentă pentru a te concentra pe ceea ce doresti să începi în calea vieții, carierei sau relațiilor, deoarece vei fi mai încrezător în a face ceea ce crezi că este mai bine decât să te simținforțat să urmezi așteptările celorlalți.

Accepta riscul în februarie 2024, pe măsură ce te înclini spre ceea ce doresti și ceea ce te simți atras să urmăresti sau să îmbunătățești, deoarece universul te sprijină puternic în această perioadă.
Fii atent la energia din jurul 16-18 februarie, când va exista un stellium norocos de Pluto, Soare, Marte, Mercur și Venus, toate în Vărsător. Acest lucru te va putea ajuta să te eliberezi, să iti onorezi intuiția și să faci pași mari în manifestarea intențiilor tale.

Nu există limită pentru ceea ce poți urmări sau crea în februarie 2024. Trebuie doar să realizezi că, uneori, cea mai mică schimbare este cea care creează cel mai mare rezultat. Nu există o modalitate mai profundă de a întoarce lucrurile și de a atrage norocul pe care îl cauți decât să iei decizia radicală de a fi tu însuți pur și simplu.

Cea mai norocoasă zi a Berbecului: joi, 8 februarie 2024

Ceres în Capricorn, conducătorul casei tale de carieră

În februarie 2024, fă-ți timp pentru a semăna noi semințe de creație în cariera ta. Asteroidul Ceres se va muta în Capricorn, evidențiind nevoia de a te concentra pe ceea ce doresti să crești  în acest nou capitol al vieții tale. Ceres își concentrează energia pe abundență, fertilitate și un sentiment de îngrijire, așa că s-ar putea să realizezi că poți realiza mai mult încetinind și punând energia în ceea ce vrei cu adevărat să crești.

Pe măsură ce începi să lucrezi cu această schimbare în viața ta, va fi mai important, deoarece Pluto tocmai a ieșit din acest semn, ceea ce înseamnă că un anumit capitol sau mod de lucru s-a încheiat. În acest nou spațiu de a putea înflori la noi înălțimi, încearca să vezi cum poti lucra mai bine cu ceilalți sau cere ajutor. Succesul este mult mai dulce atunci când este împărtășit.

Cea mai norocoasă zi a Taurului: sâmbătă, 17 februarie 2024

Stellium în Vărsător în casa ta a succesului

Te îndrepți într-un moment extrem de norocos din viața ta, când Pluto, Soarele, Marte, Mercur și Venus converg în Vărsător în perioada 16-18 februarie 2024. Energia Vărsător guvernează casa ta a succesului, care poate guverna problemele profesionale de muncă, vise sau cum te văd alții. Cu atâta energie în acest semn de aer rebel, este important să acorzi atenție noilor oferte sau oportunități care pot simți că te scot din zona de confort.

Soarele, Marte și Mercur din Vărsător se asigură că acțiunile tale se aliniază cu adevărul tău, în timp ce Venus te va ajuta să te concentrezi nu numai pe ceea ce iubești, ci și asupra modului de a fi abundent financiar în timp ce faci asta. Deși Pluto abia începe să se miște prin Vărsător, unde va petrece următoarele două decenii, te poți aștepta la o nouă dezvoltare sau cale să se deschidă în cariera ta, așa că asigură-te că acorzi atenție semnelor divine din univers.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 8 februarie: Se anunţă o zi condimentată cu mondenităţi