Cea mai norocoasa zi din sezonul Gemeni 2022. Totul depinde de zodia ta!

Gemenii au noroc intr-o zi de 13 iunie, pentru Tauri se anunta o zi norocoasa aceasta sambata. Afla ziua norocoasa a fiecarei zodii.

26 mai 2022, 00:33
Cea mai norocoasa zi din sezonul Gemeni 2022. Totul depinde de zodia ta!

A inceput si sezonul Gemeni 2022 care „prinde” si cateva saptamani de Mercur retrograd. Dar asta nu inseamna ca e ceva de rau. Iata care este cea mai norocoasa zi din sezonul Gemeni 2022 pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC
26 IUNIE. Te simti personajul principal cu Mercur aliniat cu Jupiter in Berbec. Starea de spirit se anima si o doza booster de incredere de sine.

Horoscop special. Zodii lovite de noroc la sfârşitul săptămânii
TAUR
28 MAI. Pare ca lucrurile intra pe fagasul lor normal odata cu mutarea lui Venus la ea acasa, in zodia ta. Aceasta energie aduce stabilitate in viata ta amoroasa. Iar abundenta financiara este pe aproape. Nu-ti fie teama sa spui clar ce vrei.

GEMENI
13 IUNIE. Suntem in plin sezon al Gemenilor. Mercur, planeta zodiei a fost in Gemeni, a iesit, dar va intra din nou. Intreaga energie a comunitarii va fi restabilita. O zi perfecta sa te intalnesti cu prietenii.

RAC
10 IUNIE. Mercur in Taur isi da mana cu Pluto in Capricornul cel concentrat pe cariera. Ceea ce va da un plus zonei profesionale, anuntandu-se un nou inceput de succes. Urmareste-ti oportunitatile.

 
LEU
26 MAI. Jupiter cel proaspat mutat in Berbec isi indreapta spre zodia ta. Capeti mai mult optimism si mai multa putere pentru a-ti urmari obiectivele, caci semnele de Foc asa cum sunteti tu si Berbecul inseamna actiune.

FECIOARA
3 IUNIE. Ceata mentala se disperseaza. Mercur iese din retrograd. Rasufli usurat. Este momentul sa incepi sa aduci la viata toate proiectele pe care ti le-ai facut in minte cat timp Mercur a fost in faza retrograda.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Zodii norocoase în iunie. Cine sunt privilegiaţii care trag lozul câştigător în prima lună de vară şi în ce sectoare de viaţă