Cea mai nouă modă de Sărbători: Sprâncenele „împodobite” ca un brad de Crăciun

O noua moda a luat cu amploare retelele sociale, acolo unde adolescentele posteaza diverse filmulete dupa ce isi "impodobesc" sprancenele. Acestea au decis ca locul perfect pentru bradutii de Craciun sunt chiar chipurile lor.

11 dec. 2017, 20:53
Cea mai nouă modă de Sărbători: Sprâncenele „împodobite” ca un brad de Crăciun

Acest fenomen a ajuns sa fie extrem de popular in ultimele zile, iar numeroase tinere marturisesc faptul ca vor incerca si ele sprancenele festive, daca nu au facut acest lucru deja, scrie ciao.ro.

Pe lista celor care si-au impodobit sprancenele se numara diverse bloggerite de frumusete, dar si adolescente obisnuite, dar care au devenit celebre peste noapte pe Instagram.

Cel mai nou trend in materie de frumusete a luat cu amploare retelele sociale, iar „avalansa” de filmulete a inceput in primele zile ale acestei luni. De asemenea, multe dintre adolescente sunt convinse ca vor impresiona pe toata lumea atunci cand isi vor face aparitia, la diverse petreceri de Craciun, cu sprancenele aratand in acest mod.

Procedeul nu e unul foarte complicat, iar pentru sprancele festive e necesara chiar si o singura ora, alaturi de mult sclipici, dar si bijuterii de fata cu adeziv.

Citeşte şi Modă: 12 tendinţe vestimentare toamnă-iarnă 2017-2018