Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Ce sa spui cand esti in suferinta!

Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ca „rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie nesecata, liman fara valuri, temelia pacii, radacina, izvorul, mama tuturor bunatatilor, mai puternica decat o imparatie".

04 mart. 2021, 00:46
Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Ce sa spui cand esti in suferinta!

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cand se afla in suferinta, oamenii cauta cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Iata trei rugaciuni puternice pe care sa le spui cand esti iti este greu.

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate catre Cuvioasa Parascheva
Ne inchinam la Dumnezeu si iti cinstim sfintele moaste, Sfanta Cuvioasa Parascheva. Propovaduind cu marire si cantari toate minunile tale care prin darul lui Dumnezeu si pentru a noastra mantuire am dobindit. Bine primita fa rugaciunea noastra, sfanta! Si grabeste totdeauna a ne ajuta ca sa cantam cu bucurie ispravile tale si slava lui Dumnezeu!

Doamne, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate. Iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii.

Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv. Doamne, pentru rugaciunile Sfintei Cuvioase Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adincul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci.

Amin!

Cea mai puternica rugaciune vindecatoare 
Fie ca Dumnezeu, Domnul nostru sa-mi dea harul de a vedea cu lumina clara a credintei. Ca El este intotdeauna de partea mea, ca un Tata iubitor. Si niciodata nu ma va abandona. Sa ma ajute sa inteleg ca El este Dragostea. Si ca imi doreste binele mai mult decat oricine din lume. Si sa ma ajute sa am incredere in Medicul divin, Isus Cristos. Care imi poate da sanatatea corpului si liniste sufleteasca. Daca aceasta este vointa Sa sfanta.

Calendar ortodox 4 martie 2021. Sfântul Gherasim Tămăduitorul. Rugăciune făcătoare de minuni pentru însănătoşire grabnică
Fie ca ajutat de harul Duhului Sfant, sa creasca in mine, zi de zi, credinta in rugaciune. Cu convingerea ca Dumnezeu ma asculta mereu. El care asculta rugaciunile smerite si staruitoare ale fiilor lui. Si care niciodata nu ne lasa fara harurile cele mai trebuincioase pentru sfintirea si mantuirea noastra. Atunci cand ii cer lui Isus vindecarea, sa fiu incredintat ca, daca este spre binele meu, mi-o va darui.

Ia-ma in grija Ta, Doamne!
Fie ca Dumnezeu sa-mi acorde harul de a ma bucura de minunea veseliei crestine, pe care Isus ne-o da, ca rod al Duhului Sfant. Atunci cand imbratisam durerile, bolile si necazurile acestei vieti cu un abandon total in bratele lui Dumnezeu, Tatal nostru. Si sa ma ajute sa inteleg ca bucuria vine din iubire, iar iubirea devine autentica – la fel ca aurul purificat prin foc – in mijlocul incercarilor si al Crucii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.