Cea mai rapidă eliminare din istoria Eredivisie. Un fotbalist de la PSV, dat afară după 33 de secunde VIDEO

Arbitrul olandez Kevin Blom a scos din buzunar cel mai rapid cartonaş roşu din istoria primei ligi olandeze. Marţi seara, în timpul întâlnirii dintre NAC Breda şi PSV Eindhoven, liderul campionatului, arbitrul l-a eliminat pe Jetro Willems, fundaşul stânga al lui PSV, după doar 33 de secunde de joc. După partidă, arbitrul a recunoscut că a comis o eroare eliminându-l pe fotbalist.

04 feb. 2015, 15:17
Cea mai rapidă eliminare din istoria Eredivisie. Un fotbalist de la PSV, dat afară după 33 de secunde VIDEO

Arbitrul olandez Kevin Blom, care a dictat cea mai rapidă eliminare din istoria primei divizii din Olanda, a recunoscut că s-a înşelat. Marţi seara, la începutul jocului dintre NAC Breda şi PSV Eindhoven, liderul campionatului, el l-a exclus din joc pe Jetro Willems, fundaşul stânga al lui PSV, pentru un fault asupra belgianului Gill Swerts.

Citeşte şi FAZA ANULUI! Primul fotbalist ELIMINAT pentru hărţuire sexuală VIDEO

După încheierea meciului, Blom a revăzut imaginile şi a recunoscut că a greşit. „M-am înşelat, nu trebuia să dictez eliminare”, a recunoscut el.

Vezi şi Cea mai tare reacţie după un cartonaş roşu. Jucătorul a înnebunit VIDEO

Precedentul record îi aparţinea lui Bonaventure Kalou care, pe 31 ianuarie 2001 era trimis la vestiare după 60 de secunde de joc, în timpul unei deplasări a lui Feyenoord Rotterdam la Heerenveen.