Cea mai scăzută temepratură din această iarnă, în România. S-au înregistrat minus 23,4 grade Celsius

Publicat: Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 13:06 // Actualizat: Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 13:06 // Sursa: romaniatv.net

Cea mai scăzută temperatură din acest sezon s-a înregistrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Întorsura Buzăului, unde, potrivit meteorologilor, termometrele au arătat minus 23,4 grade Celsius.

Reprezentanţii Centrului Meteorologic Regional (CMR) "Transilvania Sud” Sibiu au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că cea mai scăzută temperatură din acest sezon s-a înregistrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Întorsura Buzăului.

"Au fost minus 23,4 grade Celsius. Este cea mai scăzută temperatură înregistrată în acest sezon, dar nu este, cu siguranţă, cea mai scăzută înregistrată vreodată în zona respectivă", au precizat reprezentanţii CMR Sibiu.

Potrivit acestora, baza de date operativă care poate fi consultată în timp real datează din 1980 şi, în acest interval de timp, s-au mai înregistrat minus 23 de grade la Întorsura Buzăului în 1992.

Celelalte date cu înregistrările temperaturilor sunt păstrate în arhive.

Potrivit meteorologilor, în întreaga zonă noaptea a fost geroasă, în judeţul Sibiu minima fiind de minus 15,3 grade şi s-a înregistrat la Dumbrăveni.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H