Cea mai sexy fotbalistă s-a despărțit de colega lesbiană! S-a cuplat cu un star din Premier League FOTO

Alisha Lehmann (22 de ani) s-a cuplat cu un fotbalist de la Aston Villa, după ce a pus capăt unei relații de iubire cu o altă femeie, colegă la naționala Elveţiei. "Barbie" este considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume!

22 nov. 2021, 18:35

Cea mai sexy fotbalistă s-a despărțit de colega lesbiană! Alisha Lehmann (22 de ani) a fost supranumită „Barbie” și are un succes enorm pe Instagram, fiind urmărită de peste cinci milioane de fani.

Cea mai sexy fotbalistă s-a despărțit de colega lesbiană! S-a cuplat cu un star din Premier League

Alisha Lehmann nu și-a ascuns legătura sentimentală cu Ramona Bachmann (30 de ani), care evoluează la echipa feminină a celor de la PSG. Cele două elvețience s-au despărțit după trei ani, iar „Barbie” pare să se fi reprofilat din punct de vedere al orientării sexuale. Legitimată la Aston Villa, fotbalista este într-o relație cu mijlocașul brazilian Douglas Luiz, care evoluează și el la gruparea din Birmingham, la echipa masculină!

Cea mai bună fotbalistă din România este şi cea mai SEXY. Imagini inedite cu Teodora Meluţă FOTO

„Eu și Ramona am decis să luăm drumuri diferite în viață, am luat decizia împreună. Vreau să îi mulțumesc Ramonei pentru trei ani plini de dragoste și pentru toate amintirile pe care am putut să ni le facem împreună. O apreciez foarte mult și vom continua să fim prieteni și colegi de echipă, bineînțeles”, a scris Alisha Lehmann pe Instagram.

IMAGINI EXPLICITE. Cea mai SEXY fotbalistă din lume, victima hackerilor FOTO

Douglas Luiz, transferat în 2019 de Aston Villa de la Manchester City, a devenit unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai lui Steven Gerrard, având o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro!