Cea mai sexy pugilistă, Ancuţa Atomei, a fost data afară din LOTUL NAŢIONAL de BOX. Motivul este HALUCINANT

Pugilista Ancuţa Atomei, legitimată la secţia de box a Clubului Sportiv (CS) Botoşani, a fost exclusă din lotul naţional al României din cauza vieţii extrasportive.

03 iun. 2014, 08:53

Reprimită în lotul naţional pentru Campionatul European (CE) de senioare, care are loc în această perioadă la Bucureşti, Ancuţa Atomei ar fi trebuit să boxeze în limitele categoriei 81 de kilograme a competiţiei, însă comportamentul deplasat al botoşănencei l-a înfuriat pe Adrian Lăcătuş, antrenorul lotului naţional luând decizia de a o exclude din lot, scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi Octavian Bellu, ANUNŢ-ŞOC pentru SPORTUL ROMÂNESC

„Pleca din hotel când dorea fără să-mi spună, nu respecta niciodată programul de cantonament, avea mereu cu totul alte preocupări. Ce să vă mai spun? Am găsit şi ţigări asupra sa deşi mă minţea că nu fumează, avea cu totul altceva de făcut aici decât să boxeze şi atunci am luat decizia de a o lăsa să-şi trăiască viaţa, să facă ce vrea ea”, a declarat Adrian Lăcătuş.

Citeşte şi AUR şi ARGINT pentru România la Campionatele Europene de CANOTAJ

Botoşăneanca a respins, însă, acuzaţiile pe care Adrian Lăcătuş i le-a adus şi a pus excluderea sa din lotul naţional de la Europene pe seama anumitor interese. „Au fost alte faze, alte lucruri care au stat la baza excluderii mele, nicidecum viaţa extrasportivă”, a susţinut pugilista.

Mai mult, pugilista a fost dată afară şi din lotul de box a CS Botoşani.