Cea mai SEXY roşcată din România, filosoafă pe Facebook: Soro, ai luat-o pe urmele lui Kant?

Una dintre cele mai sexy vedete din România a postat pe pagina sa de Facebook un lung mesaj despre viaţă, fiind comparată cu Kant. Amuzant este faptul că la câteva ore, Sylvia şi-a revenit, postând o fotografie alături de două prietene, cu mesajul "Casamoarafetiliiiiiiiii".

07 iul. 2013, 08:43

Sylvia şi-a uimit fanii, după ce a postat un lung mesaj despre viaţă pe Facebook. Cu toate că este plin de greşeli, fanii au apreciat învăţăturile pe care tânăra artistă le oferă.

Citeşte şi Sylvia, cu SFÂRCURILE la vedere. Uite ce ţinută indecentă a purtat artista la un eveniment FOTO

Vine o vreme cand constati ca punctele stabile din viata ta sunt din ce in ce mi putine,in schimb toate celelalte se invart intr-u ritm ametitor schibandu-se de la o zi la alta. Fie tii pasul sau te pierzi…..


Sunt zile in care nu avem chef, luni in care nu gsim solutii ,ani in care motivatia lipseste si asteptam din cer raspunsuri salvatoare care surpriza….nu vin de nicaieri . Oamenii din jurul nostru se schimba , renuntam la unii care ne-am facut sa zambim amar pt a face loc altora. Nimic nu sta in loc sa astepte pt noi ,noi trebuie sa facem alegeri si sa traim cu ele in fiecare zi . Cand in sfarsit am incetat sa ne zbatem si am lasat viata sa-si urmeze cursul firesc cu bune si rele , apare acel moment de inspiratie si regasire ,ca oameni,ca femei …..Dintr-o data se face lumina si gasesti toate raspunsurile si energia de care ai atata nevoie in tine ….intelegi ca pentru a evolua uneori mai si doare ,uneori mai esti si trist dar e ok….”sometimes it’s ok not to be ok”….

Citeşte şi Sylvia a mărturisit ce îi place să facă în pat


Eu am gasit raspunsuri in femei de langa mine , cand m-am pierdut pe mine ,m-am regasit in voi si daca voi puteti, inseamna ca si eu pot ! M-am cautat in filme si carti , in bloguri si declaratii ,in voi…..si acolo am gasit tot ce aveam nevoie : inspiratie,energie,zambete ! Pt asta va multumesc ,ati fost si veti ramane muzele mele . Va doresc un weekend superb !
„, a scris Sylvia pe Facebook, într-un moment de meditaţie cu privire la viaţă.

Ulterior, unul dintre fani a întrebat-o: „Soro, ai luat-o pe urmele lui Kant?„. Chiar dacă a vrut să îşi înveţe fanii secretele unei vieţi fericite, la doar câteva ore a postat o fotografie cu mesajul „Casamoarafetiliiiiiiiii„.