Sexy SENATOAREA Vasilica Miron vrea un cadou INTIM de Paşte de la soţ. Vezi cum s-a pregatit VIDEO

Senatoarea Vasilica Miron îşi doreşte să primească de Paşte, de la soţul său, o lenjerie intimă. Senatoarea mărturiseşte că nu găteşte decât o dată pe an, însă spune că pe soţ nu îl deranjează. Vasilica Miron spune că se pricepe la învârtit sarmalele şi aranjarea mesei de Paşte.

04 mai 2013, 06:24
Sexy SENATOAREA Vasilica Miron vrea un cadou INTIM de Paşte de la soţ. Vezi cum s-a pregatit VIDEO

Cea mai sexi senatoare din România, Vasilica Miron, îşi doreşte de Paşte lenjerie intimă de la soţul ei, transformat în iepuraş. Cu toate acestea, femeia a declarat pentru România TV că găteşte o singură dată pe an, nu ştie să facă cozonaci, dar partenerul o înţelege. Ea a adăugat că vrea carieră nu la cratiţă, ci în politică.

Citeşte şi Ce avem în Parlament: Senatoarea care citeşte Paler pe Facebook şi ştie că „extravilanul e arătură”

„Ar fi o surpriză placută din partea lui să-mi ofere o lenjerie intimă de Paşte. Nu ştiu să fac cozonaci. Nu am făcut niciodată, în schimb, mă pricep să învârt sarmalele, să ma ocup de cuptor, îmi place foarte mult să aşez masa”, a spus femeia, recunoscând că nu este o bucătăreasă desăvârşită, dar nici nu doreşte acest lucru.

Sexy-senatoarea Vasilica Miron nu s-a complicat cu gătitul de Paşte, deşi se află în vacanţă, la fel ca ceilalţi parlamentari. Cu toate acestea, ea a recunoscut că se pricepe şi la salate, inclusiv la cea orientală, care, spune senatoarea, este mai complicată de preparat. Găteşte foarte rar, pentru că, altfel, unghiile ei ar avea de suferit. Are însă noroc cu soţul, de la care aşteaptă şi un cadou.

Citeşte şi Reţetă Paşte: Berbecuţ a la grădinar

„Este o ojă semipermanentă, v-o arăt de la distanţă că n-am avut timp să ajung acasă să o refac. Este o ojă semipermanentă care ţine trei săptămâni.  Soţul mă înţelege, nu l-am obişnuit şi de asta. Niciodată nu i-am gătit. Salatele îmi ies cel mai bine, păi alea sunt cele mai simple de făcut. Salata orientală e un pic mai complicată. Mai fierb şi cartofii si ouăle. Niciodată în viaţa mea nu am mâncat supă sau ciorbă. Nici cartofi prăjiţi nu am mâncat niciodată. Nici miel nu mănânc”, a adăugat ea.