Cea mai sexy soţie de antrenor îşi permite orice. Câţi bani scoate din buzunar soţia lui Dan Petrescu în vacanţă

Soţia lui Dan Petrescu a postat pe contul ei de Instagram imagini din vacanţă. S-a cazat la unul dintre cele mai renumite hoteluri din lume, iar pentru o noapte petrecută acolo a plătit nu mai puțin de 1.000 de euro.

08 dec. 2019, 08:27
Cea mai sexy soţie de antrenor îşi permite orice. Câţi bani scoate din buzunar soţia lui Dan Petrescu în vacanţă

Soția lui Dan Petrescu s-a bucurat de peisajele idilice, de vremea frumoasă şi a imortalizat fiecare moment de pe străduţele din Singapore, scrie spynews.ro.

Adriana Petrescu nu şi-a lăsat acasă ţinutele de mii de euro şi nici genţile de firmă! De câte ori iese din casă, soţia lui Dan Petrescu arată ca scoasă din cutie! Stil şi rafinament, cum rar mai vezi, nu degeaba i se mai spune şi Victoria Beckham de România!

Citeşte şi FRF a stabilit cine va fi NOUL SELECŢIONER. Când va face ANUNŢUL OFICIAL

Dan Petrescu este un bărbat care ştie cum să-şi răsfeţe soţia. Pentru că aceasta îi este mereu alături şi îl ajută atunci când nimeni altcineva nu poate să facă asta, Dan Petrescu o răsplăteşte pe măsură pe Adriana.

Adriana Petrescu are o siluetă de invidiat, dar doar nu vă gândeaţi că acest fizic de invidiat se menţine fără mişcare, nu-i aşa? Frumoasa soţie a marelui antrenor face sport zilnic şi putem spune că demonstrează, din nou, că frumuseţea cere sacrificii. Tratează fiecare exerciţiu cu maximă seriozitate, iar pentru rezultate vizibile, Adriana Petrescu are grijă să lucreze fiecare grupă de muşchi în parte.

Abdomenul de invidiat al soţiei lui Dan Petrescu se obţine doar prin multă, multă muncă la sală. Însă, Victoria Beckham de România adoră să facă sport chiar şi în parc. Şi ce mai exerciţii… Aşa că, fetelor, dacă vreţi să aveţi un corp perfect, bine lucrat, puteţi să luaţi exemplu de la Adriana Petrescu.

Mai ales că este foare activă pe Instagram. Acolo unde postează zilnic fiecare exerciţiu, dar şi viaţa luxoasă pe care o duce în Dubai.