Cea mai simplă metodă pentru a scăpa de vergeturi şi de grăsimea abdominală

In acest articol se regaseste cea mai eficienta metoda pentru a scapa de vergeturi, in special de cele aparute dupa sarcina dar si de kilogramele in plus. 

17 mart. 2016, 09:17
Cea mai simplă metodă pentru a scăpa de vergeturi şi de grăsimea abdominală

Metoda este cat se poate de simpla si de nepretentioasa, scrie secretele.com. Pentru a scapa de vergeturi ai nevoie de o folie de plastic si putina lotiune cu alge marine. Procedura a fost impartasita de o femeie, mama a 3 copii, care s-a luptat multa vreme cu vergeturile aparute pe corp in urma celor 3 sarcini.

Citeşte şi Andreea Mantea dezvăluie secretul pielii fără vergeturi după sarcină

Asta pana cand a aplicat acest procedeu. 

Femeia a mentionat ca prietenii ei au fost cei care au convins-o sa incerce aceasta metoda de slabit cu impachetari in folie de plastic. Ea era complexata de aspectul neatractiv al corpului ei, mai ales in zona abdomenului, in urma celor 3 nasteri, asa ca a acceptat sa incerce si aceasta varianta. A cumparat de la plafar lotiune cu alge marine, fase de bumbac si folie de plastic, apoi a procedat dupa cum urmeaza:

– In fiecare seara inainte de culcare, femeia a aplicat lotiunea cu alge marine pe zona abdomenului, dupa care s-a invelit in folie de plastic, dar nu foarte strans, ca sa nu o deranjeze in timpul somnului.

– Pe langa folie, femeia s-a infasurat si cu o fasa de tifon.

– A doua zi dimineata, a desfacut impachetarea, iar in seara urmatoare a reluat procedeul.

– Dupa cateva utilizari, ea a ramas uluita cand a constatat ca vergeturile disparusera si totodata pierduse si 6 cm din jurul taliei, un rezultat absolut incredibil.

Citeşte şi Tratamentul miracol care te scapă definitiv de vergeturi

Aceasta metoda de impachetare cu alge marine, pe langa efectul benefic asupra pielii, elimina foarte eficient si excesul de apa din corp. Folia de plastic si bandajul incurajeaza transpiratia, iar algele marine o absorb pe timpul noptii.

Femeia spune ca pe durata tratamentelor a tinut un regim sanatos si a consumat foarte multa apa, fapt care i-a imbunatit rezultatele.