Cea mai slabă echipă de fotbal din lume s-a retras din campionat. Primise 219 goluri, în 10 meciuri

Echipa de fotbal feminin galeză Caerphilly Castle Ladies a fost retrasă de către conducerea clubului din prima ligă, după ce în zece partide a încasat 219 goluri, a marcat unul, iar ultima înfrângere a fost un 43-0.

14 mart. 2013, 16:40
Cea mai slabă echipă de fotbal din lume s-a retras din campionat. Primise 219 goluri, în 10 meciuri

Oficialii echipei galeze de fotbal feminin Caerphilly Castle Ladies n-au mai suportat ruşinea ca echipa lor să fie învinsă meci de meci la o diferenţă de 20-30 de goluri şi au decis retragerea ei din campionat, după doar 10 etape, timp în care jucătoarele încasaseră deja 219 goluri. Dealtfel, Caerphilly Castle Ladies a suferit mai multe înfrângeri cu scoruri de 36-0, 28-0 şi 26-0, după cum transmite eurosport.yahoo.com, citat de agenţia Mediafax.

Decizia conducerii clubului este de a retrage clubul din prima ligă şi a se concentra pe echipele de tineret.

Cu regret, clubul a decis să se retragă cu efect imediat din prima ligă de fotbal feminin galeză. Caerphilly Castle Ladies este foarte mândră de tradiţia de a creşte tinere talente de-a lungul anilor. Este foarte greu să concurăm la cel mai înalt nivel în prima ligă în acest sezon. Sperăm să revenim în prima ligă cât mai rapid„, a anunţat conducerea clubului, într-un comunicat.

Rezultatele înregistrate în acest sezon vor fi anulate, având în vedere că Caerphilly Castle Ladies nu a terminat turul campionatului.

În ciuda rezultatelor foarte slabe de la seniori, Caerphilly Castle este al doilea club de fotbal feminin din Ţara Galilor din punctul de vedere al numărului de sportive legitimate.

În ultimele două sezoane Caerphilly Castle a terminat la mijlocul clasamentului, iar în 2010 a câştigat Cupa Ligii Ţării Galilor.