Ceaiul care înfloreşte în ceaşcă face minuni pentru organism. Sănătate în cana ta! VIDEO

Frunzele de ceai verde sau negru sunt combinate cu anumite flori uscate pentru a produce un bulb floral care se va desface pe măsură ce apa fierbinte este turnată peste el.

23 feb. 2022, 12:12
Ceaiul care înfloreşte în ceaşcă face minuni pentru organism. Sănătate în cana ta! VIDEO

Ceaiul care înflorește în ceaşcă nu este o glumă. Probabil că și tu ai văzut acel ceai desprins parcă din poveștile cu zâne. Pui planta în cană și înflorește văzând cu ochii. Da, da este adevărat și cât se poate de benefic pentru organismul tău

Acest lucru se datorează faptului că frunzele de ceai verde sau negru sunt combinate cu anumite flori uscate pentru a produce un bulb floral care se va desface pe măsură ce apa fierbinte este turnată peste el.

Aceasta, în esență, creează o plantă înfloritoare care eliberează antioxidanți sănătoși, flavonoizi și catehine, oferind în același timp un spectacol vizual plăcut din punct de vedere estetic.

Ceaiul minune cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme. Se face din ingrediente simple
Florile uscate sunt alese pentru beneficiile individuale sănătății și sunt adunate într-un bulb. După ce au fost lucrate manual, acestea sunt sigilate și conservate în pachete individuale pentru a oferi prospețime și aromă.

Aceste ceaiuri cu flori provin din provincia Yunnan din China, dar sunt acum cunoscute în întreaga lume pentru frumusețea, aroma și beneficiile pentru sănătate.

Ceaiul care topeşte grăsimea ca pe unt şi detoxifică organismul primăvara. Se face din ingrediente simple!
Beneficii precum protecția celulară, care ajută la prevenirea bolilor și la componentele anti-îmbătrânire îmbunătățesc sănătatea și aspectul general.

Anumite catechine din ceaiul înfloritor au fost, de asemenea, dovedite a inhiba creșterea bacteriană orală, care previne respirația urât mirositoare și cancerele de gură.

De asemenea, se știe că îmbunătățește metabolismul, stimulând astfel o absorbție mai mare de energie, care favorizează arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

Aminoacidul, teanina se găsește atât în ceaiul verde, cât și în ceaiul negru. Studiile arată că reduce anxietatea și îmbunătățește somnul pentru cei care suferă de insomnie.

Ceaiul de ghiocei, leacul miraculos care ameliorează orice durere, tratează afecţiunile vaginale şi estompează petele de bătrâneţe şi pistruii
Teanina îți protejează, de asemenea, inima, scăzând colesterolul nesanatos LDL și îmbunătățind funcția cardiovasculară.

În timp ce frunzele de ceai oferă mai multe ajutoare, florile uscate sunt, de asemenea, alese pentru beneficiile lor pentru sănătate. Fiecare oferă o proprietate naturală diferită, dar toate promovează rezultate miraculoase pentru sănătate.