Ceaiurile pentru slăbit: Sunt eficiente sau nu?

Uită de cele mai noi diete pentru slăbit deoarece ceaiurile cu acelaşi scop par să promită o siluetă de invidiat aproape fără efort. Dar să fie ceaiurile pentru slăbit cea mai eficientă metodă pentru a arăta bine?

16 oct. 2014, 12:27
Ceaiurile pentru slăbit: Sunt eficiente sau nu?

Avantajul ceaiurilor pentru slăbit

Îmbunătăţesc metabolismul – de la Madonna până la Robbie Williams, se pare că şi vedetele sunt încântate de această metodă de a slăbi. Timp de ani de zile, fotomodelul Sophie Dahl a militat pentru consumul de ceaiuri după ce a susţinut că ceaiul verde i-a rezolvat problemele cu metabolismul şi a ajutat-o să slăbească.

Arderea caloriilor – chiar dacă ceaiul verde a devenit faimos deoarece a fost promovat de vedete, el nu este singurul ceai considerat benefic pentru cei care mai doresc să piardă în greutate. O simple cercetare online îţi va dezvălui sute de ceaiuri care promit o pierdere în greutate.

Top 6 alimente care ard calorii

Reducerea colesterolului, detoxifierea şi pierderea apetitului – ceaiul de Feiyan – un ceai provenit din China care include ceai verde şi frunze de lotus – promite foarte multe avantaje pentru sănătate şi este considerat o metodă eficientă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Creşterea nivelului de energie – ceaiul de Porangaba (un oraş din Sao Paolo, Brazilia) a ajuns în centrul atenţiei după ce multe brazilience frumoase au fost văzute consumându-l pe plajele din Rio de Janeiro. Această băutură, care este făcută din frunzele unui copac de talie mică ce creşte în zona Amazonului, pare să taie pofta de mâncare şi să mărească nivelul energiei din organism.

Dezavantajele ceaiurilor pentru slăbit

Atunci când vine vorba de o siluetă de invidiat fără exerciţii fizice şi fără o dietă drastică, lucrurile par aproape imposibile. Majoritatea experţilor afirmă că ceaiurile pentru slăbit sunt acoperite de promisiuni false. În realitate, anumite ceaiuri pentru slăbit pe bază de plante pot face mai mult rău decât bine deoarece au efecte laxative şi diuretice. Este bine să te fereşti de combinaţii de ceaiuri nemaiîntâlnite deoarece ele pot avea efecte secundare precum urinatul în exces, diareea şi crampele abdominale.

Citeste articolul ceaiurile pentru slabit, eficiente sau nu? pe cosmopolitan.ro.