Ceartă ca la uşa cortului între un fost preşedinte şi un şef de partid: „Nenorocitule, ticălosule, schimbă-ţi meseria!”…

Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy şi-a "reglat conturile" cu Laurent Wauquiez, şeful Republicanilor, într-o polemică violentă, după vizita la o şcoală din Lyon.

21 feb. 2018, 10:42
Ceartă ca la uşa cortului între un fost preşedinte şi un şef de partid: „Nenorocitule, ticălosule, schimbă-ţi meseria!”…

Potrivit unor noi dezvăluiri care au fost publicate miercuri în „Le Canard enchaîne”, Nicolas Sarkozy, fostul şef al statului, l-ar fi pus la punct pe Laurent Wauquiez, dar nu în mod paşnic, ci într-o atmosferă de atacuri verbale presărată cu înjurături.

„Nenorocitule!”, „rahatule!”, „schimbă-ţi meseria!”… i-a strigat Sarkozy adversarului său.

Surse din anturajul fostului preşedinte al Franţei, care au vrut să îşi păstreze anonimatul, au dezvăluit câteva secvenţe din disputa celor doi, relatează publicaţia franceză. „L-am spulberat! Mi-a cerut scuze. A fost jalnic. Nu l-am lăsat să mai spună niciun cuvânt!”. „Multă lume mi-a spus despre tine că eşti un nenorocit. Se pare că ai ambiţii prezidenţiale. Dacă aş fi în locul tău, mi-aş schimba meseria!”, mai scrie publicaţia franceză, potrivit 7sur7.be.

În urma scandalului, un consilier apropiat al fostului preşedinte Sarkozy a transmis, pe Twitter, că se îndoieşte de credibilitatea informaţiilor furnizate de publicaţia franceză.

.