Ceasul Apocalipsei a rămas pe loc. Ce spun oamenii de ştiintă despre sfârşitul lumii

Ceasul Apocalipsei a rămas pe loc. Oamenii de ştiinţă au dat veşti bune, în ciuda anului 2020, pe care multă lume vrea să-l uite. La începutul fiecărui an este anunţat cât timp mai avem. Pe 23 ianuarie 2020 a fost mutat la doar 100 de secunde de miezul nopţii.

28 ian. 2021, 16:59
Ceasul Apocalipsei a rămas pe loc. Ce spun oamenii de ştiintă despre sfârşitul lumii
Ceasul Apocalipsei a rămas pe loc

Ceasul Apocalipsei a rămas pe loc. Buletinul Oamenilor de Ştiinţă Atomică este o organizaţie non-profit care analizează problemele de ştiinţă şi securitate globală. Încă din 1947 această organizaţie a setat ”Ceasul Apocalipsei”, unul simbolic care arată câte minute ne despart de o catastrofă de proporţii globale.

Anul trecut, săgeţile au fost date înainte cu 20 de secunde şi au indicat ora cea mai apropiată de miezul nopţii din istoria ceasului. La acea vreme, buletinul spunea că schimbarea a fost menită să reflecte tensiuni sporite şi comunicarea deteriorată între Statele Unite şi alte ţări, inclusiv Rusia şi Iran.

Citeşte şi: Vine APOCALIPSA METEO. Cum va arăta România peste 50 de ani

Ceasul Apocalipsei a rămas pe loc

Anul acesta, oamenii de ştiinţă au indicat răspunsul lamentabil al liderilor mondiali la pandemia coronavirusului, eroziunea credinţei publicului în ştiinţă şi instituţiile guvernamentale, accelerarea programelor de arme nucleare şi ameninţarea persistentă a schimbărilor climatice.

„Anul viitor, ca întotdeauna, sperăm să mutăm limbile ”Ceasului Apocalipsei” de la miezul nopţii”, a spus dr. Rachel Bronson, directorul general al Buletinului Oamenilor de Ştiinţă Atomică.

Consiliul de ştiinţă şi securitate al buletinului, care este compus din experţi în domeniul nuclear şi al climei şi alţi oameni de ştiinţă, 19 dintre aceştia fiind laureaţi ai Premiului Nobel, se întruneşte de două ori pe an pentru a discuta despre modul în care evenimentele mondiale ar trebui să dicteze unde vor cădea limbile ceasului. scrie Mediafax.

Maria Ghiorgiu, previziune macabră pentru români

În plină pandemie de coronavirus, Maria Ghiorghiu a făcut un anunț îngrijorător. Celebra clarvăzătoare susține că i s-a arătat a cincea Apocalipsă, iar în următoarea perioadă s-ar putea întâmpla lucruri rele.

Celebra clarvăzătoare a vorbit despre a cincea Apocalipsă pe blogul său, după ce a apărut un glas care i-a spus acest lucru.

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care intreaba asa:

„Bine ,dar eu de unde sa-i dau?

Iar un alt glas, îi raspunde asa: A cincea Apocalipsa !”

După care,glasul nu mai spune nimic !

Dragii mei, iata ca este foarte posibil ca a 5 a Pecete a Apocalipsei sa fie rupta,sa fie pusa in aplicare.
Care este aceasta,veti vedea ca este chiar aceasta perioada a BISERICILOR inchise de politicieni in frunte cu seful Statului Român.

Iata:

A cincea pecete ne spune despre cei care vor fi martirizați pentru credința lor în Hristos în timpul vremurilor din urmă (Apocalipsa 6:9-11).

Dumnezeu aude strigătele lor pentru dreptate și le va aduce eliberarea în timpul Său – sub forma peceții a șasea, alături de urgiile trâmbițelor și ale potirelor.

Când pecetea a șasea dintre cele șapte este ruptă, se produce un cutremur devastator, cauzând o ridicare a plăcilor masive și o devastare grozavă – alături de fenomene astronomice neobișnuite (Apocalipsa 6:12-14).

Cei care supraviețuiesc strigă pe bună dreptate munților și stâncilor: „Cădeți peste noi și ascundeți-ne de Fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?” (Apocalipsa 6:16-17).

Înca mai avem timp de căinta si de pocainta fratilor” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.