Cei mai populari primari pe Facebook. Oprescu şi Piedone în topul preferinţelor

Sorin Oprescu şi Cristian Piedone sunt cei doi primari din Capitală care se bat pentru locul întâi în ceea ce priveşte popularitatea pe Facebook. Atât primarul Capitalei, cât şi primarii de sectoare s-au conformat principiului "Nu ai Facebook, nu exişti" şi şi-au creat conturi pe Facebook, ba mai mult, ei sunt activi şi socializează cu bucureştenii.

16 feb. 2013, 13:51
Cei mai populari primari pe Facebook. Oprescu şi Piedone în topul preferinţelor

Sorin Oprescu, edilul Capitalei, se află în fruntea clasamentului cu aproape 45.000 de fani. În urma sa se situează Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4, cu 37.487 de fani. De menţionat este faptul că, dintre toţi primarii de sector, Cristian Piedone conduce detaşat clasamentul, următorul primar în top fiind Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, cu 7,311 de admiratori.

Popularitatea pe Facebook a primarului Cristian Popescu-Piedone se poate datora şi faptului că postează aproape zilnic anunţuri, poze de la evenimente, hotărârile şi realizările Primăriei Sectorului 4, ba chiar şi evenimente importante din viaţa sa personală.

Spre exemplu, joi, edilul a împlinit vârsta de 50 de ani. Cu această ocazie, aproape 4000 de oameni au dat „Like” la eveniment şi alţi 1500 i-au urat „La mulţi ani” primarului.

„La mulţi ani sănătoşi încojurat de cei dragi, stau în sectorul 6, dar apreciez foarte tare ce aţi făcut la dvs în sector RESPECT”, „Domnule primar ,vă doresc mulţi ani fericiţi alături de familie şi de cei dragi. Locuiesc în sectorul 3, dar vă apreciez pentru ce-aţi făcut în sectorul 4. Sunteţi un PRIMAR DEOSEBIT.” , sunt câteva dintre urările primite de Piedone.

La fel şi cu ocazia împlinirii a 25 de ani de căsnicie, edilul sectorului 4 a postat un mesaj emoţionant care a strâns aproape 2.500 de like-uri.

„Poate ca unii dintre Dvs stiu ca astazi am aniversat Nunta de Argint. Imi este greu sa exprim in cuvinte ce au insemnat cei 25 de ani de casnicie pentru mine, tot ce pot sa spun este ca ca va doresc si Dvs da aveti parte de aceleasi bucurii pe care le-am trait eu in tot acest timp: o sotie pe care am simtit-o langa mine in fiecare zi si doi copii pe care ii iubesc mai mult decat orice pe lume. Le multumesc tuturor celor care au participat la aniversare, incepand cu nasii nostri de astazi Catalin Maruta si Andra, precum si celor 100 de fini ai nostri care au venit sa ne sarbatoreasca. Dumnezeu sa ne ajute pe noi toti sa avem parte de iubire toata viata- nunta de argint.”, a scris Piedone pe Facebook pe 25 octombrie 2012.

Următorii în clasament sunt Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, cu aproape 6.500 de like-uri şi Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, cu aproximativ 6000 de like-uri.

Primarii care au cei mai puţini admiratori pe Facebook sunt Neculai Onţanu, sector 2, cu 4.784 de fani şi Rareş Mănescu, sector 6, cu 3.327 de fani.