Cei mai proşti profesori: Dascălii care au scandalizat internetul VIDEO

Deşi profesorii ar trebui să fie modele demne de urmat pentru copiii pe care îi educă, adesea ei ajung să se facă de ruşine şi să scandalizeze internetul cu prostiile pe care le fac.

19 apr. 2013, 07:05
Cei mai proşti profesori: Dascălii care au scandalizat internetul VIDEO

Profesoara care a lipit gura copiilor cu scotch

O mamă din Broward, Florida, s-a supărat după ce fiica ei de 13 ani  i-a spus că o profesoară i-a lipit gura cu scotch, potrivit Oddee. „Am venit acasă de la o zi grea de muncă să aud că fiica mea a avut gura lipită cu bandă adezivă fără voia ei”, a declarat Leah Freel. Jazlyn Freel a povestit că profesoara ei i-a lipit bandă peste gură. „Ea mi-a cerut să nu mai vorbeasc, și apoi, câteva minute mai târziu, am început să vorbesc din nou, și ea a venit la mine și mi-a pus bandă peste gură”, a spus Jazlyn. Jazlyn a spus că profesoara a mai lipit gura unui elev aşa că au mers la administrator.

Leah mers la școală pentru a depune o plângere. Profesoara a fost mutată disciplinar la altă şcoală.

Profesoara care a publicat un roman erotic cu personaje bazate pe câţiva dintre elevii ei

O profesoară de limba engleză a fost demisă după ce a scris un roman erotic în care a detaliat fantezii sexuale cu elevii ei adolescenţi.

Deși susţine că totul este o invenție, romanul conţine numele a cinci elevi adolescenţi de la Calder High School din Mytholmroyd, West Yorkshire. Romanul conţine conține cuvinte vulgare şi face referire la elevi flirtând cu profesori. Povestea numește mai multe cadre didactice, inclusiv directorul real al şcolii, Stephen Ball, și oferă elevilor lecții ertoice.

Profesorii care au dansat provocator în faţa elevilor

Un video cu doi profesori danând lasciv a devenit viral. Cei doi profesori, dintre care unul a fost identificat de către studenți ca fiind instructorul de educaţie fizică Chrystie Fitchner, au fost trimiși acasă fără plată, după un dans sugestiv în faţa a 100 de elevi cu vârstă de 13 ani. Rutina a început cu profesoara așezată pe un scaun, cu picioarele desfăcute, rotindu-şi şoldurile. Profesorul se plasează între picioarele ei şi începe să se mişte sugestiv, simulând chiar sexul oral.

Profesoara care le-a dat elevilor din greşeală o înregistrare cu ea făcând sex

O grupă de elevi din California a primit o lecţie dură de anatomie în clasa a 5-a. Crystal Defanti, profesoara lor, a inclus o filmare în care făcea sex într-un DVD cu amintiri ale clasei. Eroarea nu a fost observată decât după ce DVD-urile au fost distribuite elevilor și familiilor lor. Cu toate acestea, părinții elevilor spun femeia este un profesor bun, care a făcut doar o greșeală jenantă.

Profesoara care i-a dat cu spray parfumat pe copiii care miroseau a mâncare

Profesoara Elizabeth Davies i-a pulverizat cu odorizant pe copiii din Asia de la ea din clasă, pentru că aceştia miroseau a curry. Elizabeth Davies a fost acuzată de umilirea copiilor, cu vârste cuprinse între trei și șase ani, la orele de curs. Profesoara, în vârstă de 48 de ani, le-a spus copiilor din Bangladesh că miros urât, a ceapă şi curry.

Profesoara care s-a filmat făcând sex cu un elev

O profesoară din New York a fost arestată după ce  și-a sedus un elev cu care a întreținut relații sexuale într-un motel. Femeia s-a şi filmat în timpul partidei de sex. Potrivit anchetatorilor, femeia l-ar fi provocat pe acesta la jocuri erotice și a întreținut cu acesta contacte sexuale orale și normale.

Profesoara care le-a dat copiilor să guste sângele ei

20 de copii norvegieni au ingerat sânge de la educatoarea lor de grădiniță, după ce femeia a adus o fiolă în clasă.

Educatoarea făcuse recent o vizită la medic şi a întrebat asistenta dacă ar putea să-i dea un flacon din sângele ei pentru a-l duce la școala unde predă. Când a ajuns la şcoală, femeia a luat fiola, a turnat-o într-o farfurie şi i-a lăsat pe elevii să o dea de la unul la altul, a declarat Inger Lise Andersen, directorul grădiniței Dravhaug.

„Copiii cu întrebat dacă pot să atingă și ea le-a permis”, a declarat Andersen. „Apoi au întrebat cum se şterg şi ea şi-a pus degetul în gură și copiii i-au urmat exemplul”, a mai declarat directorul. Erau aproape 20 de elevi din clasă. Profesoara a fost concediată.