Cei mai TINERI părinţi din Marea Britanie: Ea are 12 ani, iar el a împlinit 13. Află FASCINANTA lor poveste

Un cuplu de adolescenţi a devenit cel mai tânăr cuplu din Marea Britanie. Tânăra mămică are 12 ani şi 3 luni şi a devenit cea mai tânără mamă din regatul britanic, descalificând-o pe scoţianca Tressa Middleton, care este "mai bătrână" decât ea cu 5 luni.

16 apr. 2014, 17:27
Cei mai TINERI părinţi din Marea Britanie: Ea are 12 ani, iar el a împlinit 13. Află FASCINANTA lor poveste

Cea mai tânără mamă din Marea Britanie era încă elevă de şcoală generală când a rămas însărcinată, vara trecută, cu colegul ei mai mare decât ea, care are acum 13 ani. Săptămâna trecută, s-a născut copilul lor, o fetiţă.

Fericiţii copii-părinţi „se iubesc nespus de mult” şi vor să rămână împreună şi să îşi crească fetiţa care tocmai a venit pe lume, a dezvăluit o sursă din anturajul lor publicaţiei The Sun.  Vârstele lor combinate îi ridică şi pe podiumul celui mai tânăr cuplu de părinţi din ţară, mai scrie aceeaşi publicaţie. Părinţii bebeluşului erau implicaţi în relaţia lor de dragoste mai bine de un an. Nu a fost o simplă aventură.

„Cele două cupluri de bunici – părinţii tinerilor – îi susţin incredibil de mult. Este o situaţie foarte dificilă, pentru că părinţii copilului sunt atât de tineri, dar au noroc cu familiile lor. Şi-au luat rolul lor în serios şi vor să îşi crească fetiţa împreună”, a mai povestit aceeaşi sursă.

Mămica adolescentă este în clasa a VII-a, iar tăticul în clasa a IX-a, la colegii diferite. S-au cunoscut cu ocazia Crăciunului din 2012, când ea avea 10 ani. Ea s-a îndrăgostit nebuneşte de el, până la obsesie şi credea că el este adevărata ei dragoste. Dar nici el nu a fost mai prejos, având aceleaşi sentimente pentru ea.

Colegii de şcoală ai fetei nu şi-au dat seama că ea era însărcinată. Deodată, nu a mai venit la şcoală. Asta s-a întâmplat luna trecută. Probabil, se va întoarce la cursuri în septembrie. Cei mai tineri părinţi din Marea Britanie sunt hotărâţi să meargă mai departe şi să îşi crească fetiţa împreună, ajutaţi de părinţii lor.

recorsul precedent a aparţinut unui cuplu de adolescenţi britanici de 14 ani, April Webster şi Nathan Fishbourne, din Wales. April a rămas însărcinată când avea 13 ani.

Nu în ultimul rând,  părinţii fetei se numără printre cei mai tineri bunici din Marea Britanie, cel puţin mama ei, care are numai 27 de ani, ea însăşi aducându-şi fiica pe lume când era adolescentă.

Cuplul a postat online fotografii cu ei doi, în camera de spital unde a născut fata, împreună cu bebeluşul lor. Şi-au exprimat amândoi extazul de a fi devenit părinţi atât de tineri şi îşi iubesc la nebunie bebeluşul, rodul dragostei lor. Fetiţa a avut la naştere o greutate normală, de 3,350 kilograme.

Recordul de cea mai tânără mamă din lume este deţinut de peruanca Lina Medina, care a născut un băiat, în 1939, la vârsta de 5 ani şi 7 luni.