Cel mai BINE şi PROST îmbrăcate vedete de la MTV VMA 2013 – GALERIE FOTO

MTV Video Music Awards reprezintă prilejul în care artiştii sunt premiaţi nu doar pentru melodiile lor, ci şi pentru videoclipurile hiturilor.

26 aug. 2013, 10:37
Cel mai BINE şi PROST îmbrăcate vedete de la MTV VMA 2013 – GALERIE FOTO

În plus, este şi o ocazie pentru vedete să arate cât mai bine. Totuşi, nu toate cântăreţele au fost atente la ce au pus pe ele şi au gafat grav din punct de vedere vestimentar.

Lady Gaga, în cea mai sumară ţinută de până acum: A fost acoperită doar de o scoică VIDEO

Dacă artistele din top, precum Selena Gomez şi Taylor Swift, au preferat o ţinută sobră, dar îndrăzneaţă şi sexy, cele din planul doi, care au avut succes în urmă cu ceva ani, au vrut să atragă atenţia cu orice chip, alegând rochii aproape vulgare şi care nu le-au avantajat în niciun fel.

Citeşte şi Billboard 2013: Spectacolul decolteurilor şi lenjeriei intime. Cele mai sexy vedete americane FOTO

ROMÂNIATV.NET vă propune în cele ce urmează cel mai bine îmbrăcate cinci artiste la MTV Video Music Awards 2013:

1. Taylor Swift a optat pentru o rochie stilată, cu un decolteu extrem de îndrăzneţ. Coafura sa în stilul vintage a la Hollywood s-a potrivit perfect cu rochia bluemarin. Machiajul discret a reuşit să scoată în evidenţă frumuseţea naturală a cântăreţei.

2. Selena Gomez vrea să renunţe la imaginea de fetiţă cuminte şi să demonstreze tuturor, poate şi fostului iubit Justin Bieber, că a devenit o femeie frumoasă şi sexy. Iar ca dovadă a acestei declaraţii este rochia pe care a purtat-o la MTV VMA 2013.

Citeşte şi Feţele urâte ale cântăreţelor: Cum arată vedetele când se strâmbă FOTO

3. Katy Perry a readus în atenţie imprimeul leopard şi l-a făcut să arate foarte bine.

4. Rita Ora a amintit tuturor că este frumoasă şi că poate purta orice şi să-i stea bine. Pentru rochia ei deosebită de la premiile video ale MTV a avut chiar nevoie de ajutor, un asistent al ei aranjându-i trena plină de trenă ori de câte ori se făceau fotografii.

5. Ellie Goulding a ales pentru seara de duminică o rochie diferită. Stilul clasic al rochiei şi culoarea nud au fost scoase în evidenţă de sutele de ţinte metalice aplicate.

Cel mai prost îmbrăcate vedete de la MTV VMA 2013:

1. Miley Cyrus devine din ce în ce mai penibilă. În plus, cântăreaţa a cântat pe scenă MTV doar în chiloţi şi sutien.

Citeşte şi Reacţia îngrozită a lui Will Smith când a văzut-o pe Miley Cyrus despuiată FOTO

2. Ciara a încercat să atragă atenţia asupra sa în cadrul ceremoniei de premiere, din păcate, singurul mod în care va reveni în atenţie publicului este dacă va lansa un nou hit, nu dacă se va dezbrăca.

3. Lil Kim nu s-a dezis de la stilul ei vulgar, ultima ei apariţie fiind o mărturie a acestei afirmatii.