Cel mai BIZAR caz: Un bărbat s-a dus la spital cu o durere de BURTĂ, dar a reuşit să ŞOCHEZE MEDICII

Un bărbat din Hong Kong s-a dus la spital deoarece avea stomacul inflamat şi a realizat că era femeie, după ce medicii au ajuns la concluzia că are un chist ovarian care trebuie extirpat. Cu toate că avea 66 de ani, el nu s-a gândit niciodată că ar putea avea ovare.

04 iun. 2013, 14:01

Medicii au fost intrigaţi când au descoperit că durerea de care se plângea bărbatul provenea de la un chist ovarian, potrivit Mirror.

Citeşte şi Fată sau băiat? Medicii i-au putut confirma unei mame sexul bebeluşului la trei luni DUPĂ naştere

Bărbatul a avut parte de şocul vieţii lui, când doctorii i-au spus că este femeie, cu toate că întreaga lui viaţă a fost cea a unui bărbat. Deoarece până la 66 de ani nu a avut nevoie de o ecografie, pacientul nu a avut de unde să ştie ce se află în stomacul lui.

După ce au făcut mai multe teste, angajaţii spitalului au ajuns la concluzia că bătrânul suferea de sindromul Turner, o condiţie care rezultă dintr-o problemă a cromozomilor. Mai ciudat este faptul că această boală afectează doar femeile. De asemenea, el suferea şi de hiperplazie suprarenală congenitală, care a venit în întâmpinarea sindromului Turner, astfel că bărbatul avea o cantitatea ridicată de hormoni masculini, ceea ce i-a îngroşat vocea şi i-a dat o înfăţişare de bărbat. Doctorii au publicat acest caz bizar în Jurnalul Medical din Hong Kong, adăugând că organele sexuale ale pacientului nu erau suficient dezvoltate, având un „micropenis”.

Citeşte şi Bărbatul cu pielea cea mai elastică din lume îşi poate transforma burta în masă VIDEO

Dacă nu era chistul ovarian uriaş, condiţia lui medicală intrigantă nu ar fi fost niciodată expusă„, stă scris în studiul respectiv.