Cel mai bogat funcţionar public din România trăieşte ÎN LUX. Ce are trecut în DECLARAŢIA DE AVERE

Marius Mihăiţă este secretarul Primăriei Sectorului 3. Conform declaraţiei de avere, nu are nici măcar casă, doar o maşină din 2006, o Skoda. În realitate, ar fi cel mai bogat funcţionar public din România.

28 nov. 2017, 14:50
Cel mai bogat funcţionar public din România trăieşte ÎN LUX. Ce are trecut în DECLARAŢIA DE AVERE

Marius Mihăiţă locuieşte într-un imobil somptuos, sub acelaşi acoperiş cu celebrul Stelian Gheorghe, zis „Stelu ANRP”, campionul retrocedărilor de sute de milioane de euro, conduce un BMW X5 şi este un obişnuit al magazinelor de lux din Bucureşti. Prin interpuşi, ar fi implicat în cele mai răsunătoare retrocedări din Capitală, scrie Cancan.

Marius Mihăiţă este secretar al Sectorului 3 din 31 iulie 1997. Adică de mai bine de 20 de ani. Timp în care a reuşit performanţa de a fi implicat în cele mai răsunătoare retrocedări, fără a i se pronunţa măcar numele.

Deşi în ultima declaraţia de avere nu a menţionat niciun imobil şi nici alte venituri în afară de salariu, Marius Mihăiţă locuieşte, practic, sub acelaşi acoperiş cu multimilionarul Gheorghe Stelian, zis „Stelu ANRP”. Legătura dintre ei este chiar mai strânsă de atât: sora lui Marius Mihăiţă şi soţul ei s-au asociat cu Gheorghe Stelian în zeci de cazuri pentru a solicita despăgubiri sau puneri în posesie de zeci de milioane de euro. Iar adevăratul beneficiar ar fi nimeni altul decât modestul secretar al Primăriei Sectorului 3.

Marius Mihăiţă este un obişnuit al magazinelor de lux din Capitală şi se îmbracă frecvent din locuri unde o pereche de pantofi sare de 500 de euro, iar o haină ajunge lejer la 3.000 de euro. Cancan mai scrie că funcţionarul de la Sectorul 3 deţine cel puţin un bloc de birouri, mai multe case, precum şi o parte importantă din Piaţa Râmnicu Sărat. De asemenea, ar avea tablouri de milioane de euro, precum şi o colecţie de ceasuri evaluată la un milion de euro.

Citeşte despre afacerile dubioase ale lui Marius Mihăiţă AICI.