Cel mai bun fixator de machiaj

Cel mai bun fixator de machiaj o sa-ti pastreze lookul impecabil chit ca stai 24 de ore treaza, iar dintre acestea 8 ore pe petreci dansand!

23 feb. 2015, 04:37
Cel mai bun fixator de machiaj

Practic, acesta este rolul fixatorului de machiaj: sa fixeze machiajul. Multe femei nu au nevoie sa poarte zilnic fixator de machiaj, dar sunt situatii care il cer cu desavarsire. Spre exemplu la nunti, in cluburi, cand ai emotii puternice si incepi sa transpiri sau cand caldura din timpul zilei te determina sa transpiri si la nivelul fetei, un fixator de machiaj iti poate salva make-up-ul pastrandu-l impecabil!

Fixatorul de machiaj este recomandat mai ales femeilor cu tenul gras pe care, de regula, fondul de ten, pudra, blush-ul, fardurile, dermatograful, mascara nu se fixeaza perfect din cauza excesului de sebuum secretat de piele pe parcursul zilei. Un fixator de machiaj previne intinderea machiajului. Dar, din toate produsele, care este cel mai bun fixator de machiaj?

Pentru a identifica cel mai bun fixator de machiaj trebuie sa-ti cunosti mai intai propriul ten si propriile nevoi. Daca ai tenul gras, atunci ar trebui sa-l folosesti zilnic. Daca il ai normal sau chiar uscat, dar te duci la o nunta care se anunta a fi o petrecere de pomina sau se anunta temperaturi foarte ridicate afara, atunci iarasi ar trebui sa apelezi la un fixator de machiaj,

Cel mai bun fixator de machiaj – raport pret-calitate:

Citeste continuarea pe Lyla.ro