Cel mai ciudat deces: Bizarul mod în care un BĂRBAT a murit din cauza SCĂRILOR RULANTE de la METROU

Un bărbat a murit asfixiat după ce haina lui s-a prins în treptele unei scări rulante. Teribilul incident a avut loc în orașul american Seattle. Persoana, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut echilibrul și nu s-a ridicat imediat. Când a ajuns la capăt, tricoul lui a rămas prins în mecanismul scărilor rulante, iar victima a fost sugrumată.

13 apr. 2013, 12:37
Cel mai ciudat deces: Bizarul mod în care un BĂRBAT a murit din cauza SCĂRILOR RULANTE de la METROU

Maurecio Bell, un bărbat de 42 de ani din America, a murit după ce s-a împiedicat și a căzut în timp ce cobora scările rulante de la metrou. Potrivit NY Daily Mail, martorii oculari au povestit faptul că bărbatul avea o sticlă de coniac în mână, în momentul producerii accidentului.

Citeşte şi De tot râsul. Cum urcă o blondă pe scara rulantă VIDEO

El se afla aproape de finalul scărilor, când s-a împiedicat și a căzut pe spate. Din cauza șocului, el nu s-a ridicat imediat, fiind întins pe trepte în momentul în care a ajuns la sfârșitul cursei. Astfel, tricoul lui a rămas blocat în mecanism, sufocându-l pe bărbatul care nu a avut timp să reacționeze.

Mai mult, din cauza orei la care s-a produs accidentul, ora 5.30 dimineața, în cursul zilei de duminică,  nu a existat nicio persoană care să îl ajute pe bărbat să scape, prin oprirea scărilor rulante de la butonul de siguranță.

Citeşte şi Un japonez beat a încercat minute în şir să coboare scările rulante care urcau VIDEO

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, bărbatul nu s-a ridicat imediat și acest lucru i-a fost fatal. Când a încercat să ajungă la butonul de oprire nu a mai reușit, deoarece haina prinsă în scara rulantă nu îl lăsa să se miște.

Citeşte şi S-au făcut de râs prima dată pe scara rulantă VIDEO

„Este un eveniment nefericit şi un accident tragic şi nu am mai văzut aşa ceva niciodată”, a declarat Jeff Switzer, purtătorul de cuvânt al metroului din oraşul Seattle.

Poliţiştii investighează modul în care s-a petrecut accidentul, mai ales că bărbatul părea în stare de ebrietate, având în buzunarul de la spate o sticlă de coniac desfăcută.

Citeşte şi INEDIT: Scări rulante pentru locuitorii unui cartier sărac din Columbia VIDEO