Cel mai cunoscut model plus size, poze incitante în costum de baie, la piscină GALERIE FOTO

Are 90 de kilograme și se mândrește cu asta. Mai mult decât atât, ea este model, un model extrem de căutat și solicitat la prezentările de modă. Ashley Graham (29 de ani) face ravagii cu formele sale plus-size și se poate compara ușor cu modelel Victoria s Secret, fiind extrem de solicitată în lumea modei.

20 apr. 2017, 08:16

Ashley este cel mai cunoscut model plus-size și se mândrește oriunde merge cu dimensiunile sale. A apărut pe coperta Vogue, Haper’s Bazaar și Glamour, a defilat în costum de baie în cadrul Fashion Week-urilor, a pozat provocator pentru Sports Illustrated, a filmat scene sexy alături de Joe Jonas în clipul trupei DNCE „Toothbrush” și este una dintre cele mai admirate modele din lume.â

Citeşte şi Cea mai sexy prezentatoare de la METEO s-a dezbrăcat pentru a-şi mulţumi cei 4 milioane de admiratori FOTO

Ashley Graham nu se jenează și nu-și ascunde kilogramele sau celulita, dimpotrivă, se mândrește cu acestea. Fără inhibiții și fără „mustrări de conștiință” se poate descrie acest model. Faptul că este natural, se simte bine în corpul ei dimensionat și pentru faptul că se acceptă așa cum este, fără să se eschiveze, a transformat-o pe frumoasa brunet într-un exemplu pentru milioane de femei.


loading...