Cel mai cunoscut vlogger din România, accident la o lună după ce şi-a luat permisul. Şi-a distrus bolidul de 70.000 de euro VIDEO

Selly, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, care are nu mai puţin de 2,38 milioane de abonaţi pe canalul de Youtube, a tras o sperietură groaznică zilele trecute, când a fost protagonistul unui accident rutier.

11 dec. 2019, 07:00

Selly și-a avariat serios tocmai bolidul de 70.000 de euro, cu care se lăuda pe internet. De altfel în urmă cu câteva săptămâni el îşi anunţa public cunoscuţii, pe Instagram: „Munca se răsplătește. Azi mi-am luat mașina visurilor mele. Mercedes cls 2019 450 4M. Urmează niște vlogguri tanc„.

Selly, care este fondatorul trupei 5gang, şi-a luat permisul în luna noiembrie 2019 și imediat a făcut și achiziția bolidului de lux, un Mercedes, pe care singur și l-a făcut cadou.

Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. În urmă cu câteva luni, Sely povestea cum a ajuns să facă atât de mulți bani. „În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe„, a spus Selly.