Cel mai dorit tip de femeie. Toţi bărbaţii sunt tentaţi să înşele cu ea

Tindem să credem că reprezentanții sexului opus aprecieză doar formele voluptuoase ale corpului și că nu pun deloc accent pe caracterul unei femei, dar adevărul nu este acesta. Personalitatea joacă un rol important în jocul seducției, iar o dovadă clară în acest sens o reprezintă femeile care nu sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere fizic, dar care reușesc să aibă orice bărbat își doresc. Cu siguranță, ele fac parte din acel gen cu care reprezentanții sexului puternic sunt tentați să înșele.

17 ian. 2017, 12:17
Cel mai dorit tip de femeie. Toţi bărbaţii sunt tentaţi să înşele cu ea

Află care este cel mai dorit tip de femeie și de ce sunt atât de tentați bărbații să guste din fructul interzis, scrie divahair.ro.

Citeşte şi Numărul ideal de partide sexuale pe care partenerii ar trebui să le aibă într-o lună pentru a fi fericiţi

Singurul tip de femeie căruia nu îi poate rezista niciun bărbat

Nu ai nevoie de o pereche de sâni generoși, de o talie de viespe și de un posterior bombat pentru a ține pe jar un bărbat. Într-adevăr, aceste caracteristici fizice reprezintă un atu important în procesul de seducție, dar nu unul suficient. Interesul bărbaților pentru formele corpului nu se menține prea mult, mai ales dacă la orizont apare o siluetă mai… dotată.

Cel mai dorit tip de femeie este cel de care un bărbat nu se plictisește repede, care îl atrage ca un magnet și îl face pe zi ce trece tot mai curios să îi descopere esența. Aceea este femeia misterioasă, care se lasă sedusă greu și care oferă impresia că ascunde o comoară. Atunci când reprezentanții sexului opus simt că femeia din fața lor le poate oferi senzații pe care nu le-au mai cunoscut cu niciuna, sunt gata să renunțe la tot și să lupte pentru ea.

Femeia pentru care toți bărbații ar fi dispuși să înșele este cea care știe să le ofere de fiecare dată replica, lăsându-i cu gura căscată și cu inima încinsă. Ei ajung să o dorească intens, pentru că ea nu se dăruiește din prima nici trupește, nici sufletește. De aceea, se face respectată ușor, iar cel care luptă pentru ea va sta mereu cu teama în suflet că o poate pierde.

O astfel de reprezentantă a sexului frumos va atrage atenția unui bărbat încă de la prima vedere. Întâlnirile cu ea nu vor fi niciodată caracterizate drept banale, ci se vor transforma în adevărate aventuri, astfel că nu este de mirare de ce bărbații ar risca să îți piardă relația actuală pentru ea.

Citeşte şi 10 tipuri de femei pe care bărbaţii le ocolesc

Cum poți să devii cel mai dorit tip de femeie

Cu siguranță îți dorești să cunoști măcar câteva dintre secretele pe care le deține o femeie care poate să aibă la picioarele ei orice bărbat își dorește, așa că îți dezvăluim câteva caracteristici importante.
– Nu ceda niciodată ușor în fața avansurilor unui bărbat, ci lasă-te cucerită. Doar știi cât de mult le place lor să își pună la încercare farmecul!
– Nu dezvălui prea multe informații despre tine, ci lasă-l să te descopere treptat.
– Stilul tău de flirt nu ar trebui să fie direct, ci misterios și jucăuș, astfel încât să nu își dea seama cu ușurință dacă îl placi ori nu.
– Combină periodic atenția cu indiferența. Nimic nu este mai năucitor pentru un bărbat decât un astfel de comportament.
– Nu îi arăta că ești impresionată de cuvintele lui ori de modul în care arată, ci lasă-i impresia că ești o femeie trecută prin viață, care are nevoie de alte modalități de cucerire.
– Demonstrează-i că ești altfel de femeie, una care nu poate fi găsită la fiecare colț de stradă și cu care se poate mândri peste tot.
Și tu te poți transforma în cel mai dorit tip de femeie dacă ții cont de sfaturile de mai sus. Bineînțeles, dacă nu faci parte deja din acest gen admirat de către reprezentanții sexului opus.