Cel mai dur atac al unui lider PNL asupra lui Florin Cîţu: „Tot ce ai făcut a fost să ştergi pantofi pentru putere, să cerşeşti poziţii, să fentezi munca”

Fostul secretar general al Guvernului, Antonel Tănase, lider PNL Sector 3, spune că Florin Cîțu s-a înconjurat de „oportuniști, lichele și șmecheri”.

31 mai 2021, 19:36
Cel mai dur atac al unui lider PNL asupra lui Florin Cîţu: „Tot ce ai făcut a fost să ştergi pantofi pentru putere, să cerşeşti poziţii, să fentezi munca”

Lider PNL sector 3, Antonel Tănase a scris luni pe pagina sa de Facebook că îl va vota pe Ludovic Orban la congresul din septembrie, şi lansează un atac extrem de dur la contracandidatul lui Orban, premierul Florin Cîţu, pe care îl acuză de oportunism şi incompetenţă.

„Găsesc mereu fascinant cum anumiți oameni uită că au un trecut și acel trecut este lipit de ei. Orice ai face, trecutul și reputația, tot ce ai lăsat în urmă, te definesc, te urmează oriunde și nu pot fi rașchetate cu șpaclul și nici dizolvate cu diluant.

Și pentru că tot suntem la capitolul renume, nu te poți numi un “om nou”, un om “care o ia de la capăt într-un nou proiect politic” dacă tot ce ai făcut până la “noul proiect” a fost să ștergi pantofi pentru putere, să te guduri pentru 5 minute la știri, să lingușești, să cerșești poziții, să juri loialitate când nu ți-a cerut-o nimeni, să faci compromisuri ca să pari relevant, să fentezi munca, să minți că ești capabil când de fapt nu știi diferența între Pepsi și Plexi, în sfârșit, un om nou este acela care nu caută cu disperare să se facă de râs arătându-și duplicitatea pentru a rămâne pe scena politică.

Antonel Tănase, lider PNL: „Ludovic Orban a fost singurul care s-a opus formării USL şi a suferit politic ani la rând”

Cât despre inițiatorul “proiectului politic nou” ei bine, eu, dacă aș fi în locul lui, m-aș delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puțină atenție.

Când ești cu adevărat nou și vrei să faci cum nu au făcut alții, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportuniști, lichele și șmecheri.

Revenind la “expiratul” politician Orban, ei bine, el a fost singurul care s-a opus formării USL, decizie în urma căreia a suferit politic ani la rând, singurul care a reușit să îndepărteze PSD de la guvernare înainte ca toată România să devină proprietatea privată a lui Liviu Dragnea și a prietenilor lui și singurul care a repus PNL pe harta politicii, pe vremea când cei care stau acum în poza de grup a “noului proiect politic” îl duseseră în derizoriu.

În plus, liberalismul nu este o declarație de 3 minute, cât durează să te filmeze la știri, liberalismul este o atitudine, o stare de spirit, un crez, dacă vreți, iar Ludovic Orban îl practică încurajând orice competiție în interiorul partidului.

Voi vota Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL pentru toate motivele expuse mai sus dar mai ales pentru că domnul Orban este un lider, nu un șef.”, a scris Antonel Tănase pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, la inaugurarea Centrului Euro-Atlantic pentru Rezilienţă din Bucureşti: „Provocările şi ameninţările se diversifică” VIDEO


loading...