Cel mai eficient tratament NATURAL pentru VARICE

Varicele sunt asociate cu o circulatie proasta si o inflamatie cronica. Acestea apar de obicei pe picioare. Nu necesita intotdeauna tratamente costisitoare, usturoiul fiind unul dintre aliatii de baza. In conditiile in care este combinat cu ulei din nuca de cocos, aceste doua ingrediente vor face minuni in tratamentul acestor conditii de sanatate.

26 apr. 2015, 13:00
Cel mai eficient tratament NATURAL pentru VARICE

Pentru a pregati remediul perfect in cazul tratamentului varicelor vei avea nevoie de:

1 catel de usturoi

200 de grame de ulei de cocos

Reteta cu leac pentru picioare reci si varice

Mod de preparare:

Curatati usturoiul, pisati-l foarte bine si apoi amestecati-l cu uleiul din nuca de cocos. Lasati amestecul sa stea peste noapte. Dimineata urmatoare remediul este tocmai bun pentru a fi folosit, scrie bzi.ro.

Seara inainte de culcare, aplicati acest amestec direct pe zonele afectate de varice. Infasurati-va picioarele cu o folie de plastic. Dupa ce v-ati trezit, inlaturati folia si spalati-va bine. Urmati acest remediu timp de 30 de zile si varicele vor incepe sa se retraga treptat. Usturoiul este ingredientul principal , intrucat acesta va stimula furnizarea de proteine pentru membrele inferioare, ceea ce va face posibila vindecarea varicelor.