Cel mai EMOŢIONANT mesaj al unui tânăr pentru logodnica sa însărcinată

Ariana si Josh se pregatesc sa devina parinti pentru prima oara. Experienta este una noua atat pentru viitoarea mamica, dar si pentru tatic. In loc sa asiste pasiv la transformarile prin care trece logodnica sa, care are o sarcina dificila, tanarul a incercat sa fie cat mai implicat si sa ii fie alaturi partenerei de viata.

23 apr. 2016, 16:00
Cel mai EMOŢIONANT mesaj al unui tânăr pentru logodnica sa însărcinată

Josh Streeter a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu iubita insarcinata, dar si o scrisoare emotionanta. Mesajul lui te va emotiona, nu orice barbat gandeste asa.

Sarcina iubitei mele este cea mai tare experienta pentru mine. Am invatat multe lucruri pe care credeam ca le stiu deja. Iti da frustrare, nervi, dar te face sa iubesti din ce in ce mai mult, sa iti pese mai mult decat oricand, iti da rabdare si te invata ce e acela respect. Acum vad sarcina cu alti ochi. Este multa „munca”, dar este si un moment foarte emotionant. Fiecare secunda din aceasta perioada conteaza. Sarcina a preluat controlul asupra corpului logodnicei mele. E stresata, are dureri, merge des la baie, are greturi. Toata ziua. Le doare, obosesc, devin emotive si nu stiu sa iti spuna de ce. Dar aici intervii tu. Fa-o sa inteleaga ca nu este nicio problema daca plang, daca se supara, daca se enerveaza sau incep sa rada in hohote ca din senin. Fa-o sa se simta o regina. Pentru ca in burtica ei se dezvolta o viata, iar pentru mine asta este incredibil.

Da-i motive sa zambeasca in fiecare zi. Incepe sa se vada altfel atunci cand se priveste in oglinda, hormonii ei o iau razna, se ingrasa. Atunci va avea impresia ca isi pierde din frumusete. Adevarul este ca in perioada asta e mai frumoasa ca niciodata.

Ca un viitor tata si un logodnic caruia chiar ii pasa, pot sa spun cu mana pe inima ca asta e cea mai buna scoala. Fii acolo cand are nevoie. Fii tatal copilului ei de care are nevoie. Iubeste-o si reaminteste-i cat de frumoasa este. Este cea mai frumoasa experienta prin care am trecut. Am invatat multe despre mine. Am invatat prin ce trec femeile. Va respect enorm.

Acum vad sarcina cu alti ochi de cand am ajuns sa fiu si eu implicat in asta. Asta este cea mai buna scoala pe care o poate face un barbat„, a scris tânărul pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi CAZ UNIC. Triplete identice, însărcinate în acelaşi timp. Iată câţi copii au adus pe lume cele trei VIDEO