Cel mai EMOŢIONANT moment al serii, la ROMÂNII AU TALENT. Un iluzionist şi-a cerut iubita de soţie

După ce şi-a încheiat numărul de magie, George Gache, semifinalist la Românii au talent, a chemat-o din sală pe iubita sa, Mihaela, şi a cerut-o de soţie. Profund emoţionată, aceasta a răspuns: DA!

12 apr. 2013, 19:09
Cel mai EMOŢIONANT moment al serii, la ROMÂNII AU TALENT. Un iluzionist şi-a cerut iubita de soţie

Iluzionistul George Gache, concurent în cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au talent” a oferit un moment emoţionant, chiar dacă în afara competiţiei.

La finalul numărului de magie, în care a făcut să dispară o banană, după ce a strâns-o în pumni, el şi-a cerut iubita de soţie, în direct la tv. El a declarat că a plănuit acest moment cu minuţiozitate, încă din momentul când a aflat că s-a calificat în semifinale.

„Aş dori să o invit aici pe scenă, chiar pe ea, pe Mihaela, şi aş dori să o surprind”, a spus George, iar în momentul în care iubita sa a ajuns lângă el, a spus, oferindu-i într-un mod inedit inelul de logodnă: „Astăzi facem 10 luni de când suntem împreună. Azi se încheie toată joaca şi îţi cer inima ta. Şi prin foc mi-aş trece mâna, doar să fii soţia mea„. Colpeşită de emoţie, aceasta a spus „DA!”.

Click aici pentru a vedea momentul

La preselecţii ne-ai făcut să râdem, acum ne-ai impresionat cu momentul de final„, a declarat Andra, iar Mihai Petre, care are dubii că George Gache va prinde finala, a spus: „Tocmai vroiam să-ţi spun că ai obţinut cel mai frumos DA din viaţa ta„.

Citeşte şi

ROMÂNII AU TALENT. O copilă de 14 ani, Alicia Keys de România VIDEO

Andra, apariţie ULUITOARE la Românii au talent. Vezi NOUL LOOK cu care a uimit publicul şi colegii