Cel mai ghinionist patron de magazin: A fost jefuit de 54 de ori, dar este cercetat pentru că a rănit un hoţ

Cel mai ghinionist patron din lume. Aşa ar putea fi descris proprietarul unui magazin de motociclete din Franţa, care a fost jefuit de 54 de ori, în 28 de ani. Ghinionul său nu se termină aici: la penultimul jaf, patronul a rănit unul dintre hoţi, iar acum este cercetat de autorităţi.

17 sept. 2013, 11:38
Cel mai ghinionist patron de magazin: A fost jefuit de 54 de ori, dar este cercetat pentru că a rănit un hoţ

Primul jaf a fost în 1988, la trei ani de la deschiderea magazinului, iar de atunci ghinionul s-a abătut asupra francezului. El a fost prădat de hoţi de 54 de ori şi a rămas fără zeci de motociclete. Şi de parcă nu ar fi de ajuns, acum a ajuns să fie cercetat de poliţiştii francezi. Asta pentru că în timpul unui jaf a tras cu o armă către maşina hoţilor, iar unul dintre aceştia a fost rănit la cap.

„Este un sentiment de neputinţă, pentru că în unele momente am impresia că nu se mai poate face nimic”, a declarat Pascal Rauber, proprietarul magazinului.

Ghinionul francezului a impresionat multă lume în Franţa unde s-a format un comitet de susţinere în cadrul căruia au fost adunate acum peste 14.000 de semnături.