Cel mai ieftin bilet de avion din România costă doar trei euro

Gigantul low-cost Ryanair atacă puternic piaţa zborurilor din România cu cel mai mic preţ la bilet: 3 euro pentru un zbor

23 aug. 2016, 11:35
Cel mai ieftin bilet de avion  din România costă doar trei euro

Rynair şi-a stabilt prima bază din România la Timişoara, acolo de unde va efectua şi zboruri spre Bucureşti.

Compania are o politică agresivă de preţuri. Spre exemplu, pentru un zbor de la Timişoara la Duselldorf, Germania, preţul este de 2,99 de euro, cel mai mic practicat de companie în România. Săptămâna trecută, preţul pentru acelaşi zbor a fost de 3,99 euro, scrie ECONOMICA.NET.

Ryanair a mai avut campanii prin care a oferit bilete iefine, dar acestea se opreau la pragul de 5 euro.

Ryanair alocă bazei din Timişoara o aeronavă (o investiție de 100 milioane dolari), iar baza va fi operațională începând cu 1 noiembrie.

De pe aeroportul bănățean vor fi operate şapte noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Aeroportul din Timişoara este al doillea cel mai mare în funcţie de traficul de pasageri, după cel de la Cluj-Napoca, fără a include şi Aeroportul Henri Conadă.

Gigantul aerian a revenit pe piaţa din România cu zboruri spre Dublin şi Londra în aprilie 2014, după ce operase zboruri de pe aeroporturile din Constanţa şi Tîrgu Mureş.

Citeşte şi O fetiţă născută în avion a primit cadou călătorii gratis toată viaţa