Cel mai înalt BĂRBAT din LUME se ÎNSOARĂ. Mireasa lui are 1.75 metri, dar nu îi trece de TALIE FOTO

Cel mai înalt bărbat din lume, Sultan Kosen, un tânăr de 30 de ani înalt de 251 centimetri, şi-a găsit aleasa inimii, o femeie cu aproape un metru mai mică.

28 oct. 2013, 07:16

Sultan Kosen, cel mai înalt bărbat din lume, care deţine, de asemenea, recordul pentru cele mai mari mâini şi picioare, şi-a găsit jumătatea, o femeie mai mică cu aproape un metru decât el. Astfel, cu toate că tânăra are 1.75 metri, ea îi ajunge fostului baschetbalist doar până la talie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cea mai mică femeie din lume este la fel de înaltă ca talpa bărbatului cu cel mai mare PICIOR – FOTO

Tânărul a început să crească din cauza unei tumori la glanda pituitară, fiind declarat în anul 2009 cel mai înalt om din lume, cu o înălţime de 2.51 metri. La nuntă au participat mii de persoane, printre care politicieni turci şi alte persoanlităţi locale. Merve Dibo, aleasa lui, este o femeie cu o înălţime normală.

Citeşte şi Când extremele se întâlnesc. Cele mai amuzante contraste, în fotografii

Din păcate nu am putut să îmi găsesc o fată pe măsura mea. Iubita mea are peste 1.75 metri, dar cred că mi-am găsit persoana potrivită pentru mine„, a declarat Sultan, care în 2011 a făcut chimioterapie pentru a se opri din creştere.