Cel mai interesant test de personalitate: Ochiul sacru

Ochiul simbolizeaza claritatea, concentrarea si scopul. Alege ochiul ce iti place cel mai tare si in felul acesta, afla mai multe despre personalitatea ta. Poti alege mai mult decat un desen pentru ca esti o persoana unica si deci, ai o individualitate complexa.

09 mai 2014, 11:42
Cel mai interesant test de personalitate: Ochiul sacru

Daca iti place ochiul numarul 1…

Atunci, in adancul sufletului, esti o persoana deschisa. Esti genul de persoana care ar primi cu bratele deschise, aproape pe oricine in inima sa. Crezi ca este mai bine sa iti asumi riscuri si sa fii ranit/a, decat sa te inchizi lumii. De asemenea, nu esti genul de persoana care sa arate celorlalti fricile si insecuritatile sale. Crezi ca problemele trebuie gestionate in privat. Incerci sa te implici foarte mult atunci cand cineva are nevoie de ajutorul tau, chiar daca si tu, in adancul sufletului, suferi. Sa ii ajuti pe ceilalti este vindecarea ta si iti aduce fericire, scrie Garbo.ro.

Ce culoare are AURA TA? Testul care îţi va spune CINE EŞTI în câteva secunde

Daca ai ales ochiul cu numarul 2…

Esti o persoana constiincioasa. Esti genul de om care incearca tot timpul sa faca o impresie buna, sa faca “ceea ce trebuie” si sa nu dezamageasca. Dar asta poate fi adesea, dificil, fiindca nu ii putem niciodata “impaca” pe toti.

Test de personalitate: Cât de mulţumit/mulţumită eşti de tine? Ai curaj să afli răspunsul?

Cel mai bine este sa iti cauti forta interioara si increderea in ceea ce esti, indiferent de parerile celorlalti. Vezi in jurul tau multa nefericire si nedreptate, ceea ce te revolta profund. Iti doresti tot timpul sa devii cea mai buna persoana posibil. Crezi ca actiunile tale fac o diferenta in vietile oamenilor, oricat de neinsemnate ar fi si de aceea incerci din rasputeri sa ajuti.

Citeşte restul testului de personalitate pe Garbo.ro.