Cel mai MACABRU caz din istoria FOTBALULUI. Vezi ce a păţit un ARBITRU care a ÎNJUNGHIAT un jucător

Un caz absolut macabru a avut loc pe un teren de fotbal, după ce un arbitru a fost omorât cu pietre şi ulterior decapitat, după ce acesta, la rândul său, înjunghiase un jucător care nu voia să părăsească terenul, cu toate că primise cartonaş roşu. Meciu în care doi oameni au fost ucişi a avut loc într-o ligă de amatori din Brazilia.

06 iul. 2013, 17:12
Cel mai MACABRU caz din istoria FOTBALULUI. Vezi ce a păţit un ARBITRU care a ÎNJUNGHIAT un jucător

Un teren de fotbal din oraşul brazilian Maranhao, pe care era susţinut un meci între două echipe de amatori, a devenit decorul unei crime duble în cursul zilei de duminică, după ce, atât jucătorii, cât şi spectatorii, s-au dezlănţuit, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cel mai fioros arbitru. A fost arestat, după ce i-a dat un cap în gură unui jucător VIDEO

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat, iar poliţia este în căutarea altor doi suspecţi, după ce un joc de fotbal s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de groază. Întreg scandalul a început în momentul în care Octavio da Silva Catanhede Jordan, un arbitru de 20 de ani, l-a trimis în afara terenului pe Josenir dos Santos Abreu, un fotbalist amator de 30 de ani, acordându-i un cartonaş roşu.

Conform unui ziar local, sportivul a refuzat să plece şi a început să îl înjure pe arbitru. Din nefericire pentru fotbalist, acesta avea un cuţit la el, pe care nu s-a temut să îl folosească.

Citeşte şi Fotbalul i-a adus moartea. Lovit de un jucător de 17 ani, un arbitru şi-a pierdut viaţa

Când au văzut acest lucru, suporterii au intrat pe teren pentru a se răzbuna, ceea ce au şi făcut, în cel mai barbar mod cu putinţă. După ce l-au legat, oamenii au început să îl lovească cu pietre, nu înainte să îl ciopârţească în patru bucăţi. În cele din urmă, capul acestuia a fost pus într-o ţeapă şi înfipt în mijlocul terenului. Bărbatul înjunghiat a fost dus la spital, dar a murit ulterior din cauza rănilor.