Cel mai mare festival al anului, ultimele pregătiri. Emil Boc, gest uluitor în timpul unei conferinţe

Emil Boc e nerăbdător să participe la festivalul Untold. Întrebat de jurnalişti pe cine preferă dintre cei 170 de artişti care vor concerta la Cluj, el a preferat să le demonstreze. I-a pus să-l sune în timpul conferinţei pentru a auzi că de fiecare dată când e sunat ascultă melodia preferată a trupei Avicii.

28 iul. 2015, 15:52
Cel mai mare festival al anului, ultimele pregătiri. Emil Boc, gest uluitor în timpul unei conferinţe

Pregătiri intense în Ardeal pentru Untold, cel mai mare festival al anului. Evenimentul adună sute de mii de tineri şi începe în câteva zile la Cluj. Cei care profită cel mai mult de festival sunt însă locuitorii din zonă care şi-au închiriat casele cu până la 1.500 de euro pentru patru zile. În hoteluri nu mai există niciun loc liber de cazare.

Pe toată durata festivalului, parcul central din Cluj Napoca închis. Accesul se va face prin această zonă, însă, spectatorii nu vor putea intra cu mâncare, apă sau umbrele.

Pe scenă vor urca 170 de artişti. Aproape toţi au preferinţe la meniuri şi la cazare, iar unii dintre ei au cerut apă adusă tocmai din Fiji.

Primarul Emil Boc este nerăbdător să participe şi el la festival.

Pentru bilete gratuite la Untold, sute de oameni au stat la cozi uriaşe ca să doneze sânge. Şi au donat atât de mult încât Centrul de Transfuzii din Cluj a rămas fără spaţiu de stocare a sângelui.