Cel mai mare loc de joacă pentru copii, inaugurat în Bucureşti

Cel mai mare loc de joacă pentru copii, din România, va fi inaugurat luni, 16 decembrie, la orele 14.00, în Orăşelul copiilor din sectorul 4 al Capitalei.

13 dec. 2013, 14:35
Cel mai mare loc de joacă pentru copii, inaugurat în Bucureşti

După îndelungi consultări, în deplin acord cu Moşul, Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 4, a decis ca darul său pentru toţi copiii să fie un loc de joacă acoperit, cel mai mare din România, cu aparate noi, viu colorate şi care de care mai distractive, cu amenajări care să le stimuleze inventivitatea, capacitatea de a interacţiona, cât, în special, pofta de joacă, potrivit unui comunicat al primăriei.

Locul de joacă a fost amenajat într-o clădire nou construită, totalizând 815 mp, beneficiind de dotări moderne, conform standardelor care impun siguranţa copiilor în astfel de spaţii. Tot pentru siguranţă, pe parcursul desfăşurării activităţilor, micuţii vor fi permanent supravegheaţi de personal calificat în acest sens, paza locaţiei urmând a fi asigurată cu aportul Poliţiei Locale Sector 4.

Accesul în locul de joacă este gratuit şi tot gratuit, în incinta respectivă pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor.

CITEŞTE ŞI Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar, SUSPENDATĂ în sectorul 4 al Capitalei

De altfel, pentru inaugurare, Primarul Cristian Popescu – Piedone a pregătit un eveniment special, în cadrul căruia vor fi aniversaţi prichindei din Sectorul 4, a căror zi de naştere este pe data de 16 decembrie.

Alături de invitaţii lor, aceştia vor petrece clipe de poveste, în compania Teatrului de Magie şi se vor juca, secondaţi de mascote întruchipând personajele lor favorite din benzile desenate.

Pe lângă recitaluri susţinute de copii talentaţi din Sectorul 4 şi concerte de colinde, atmosfera de sărbătoare va fi întregită de sosirea mult aşteptată a lui Moş Crăciun, care, pe lângă torturile aniversare, va împărţi daruri tuturor celor prezenţi.