Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, de peste 2 miliarde de dolari, câştigat în SUA

Acesta pune capăt unei serii de 40 de extrageri fără câştigători şi care au făcut ca premiul să fie cel mai mare din toate timpurile.

09 nov. 2022, 07:43
Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, de peste 2 miliarde de dolari, câştigat în SUA

Un jucător la Powerball din California deţine singurul bilet câştigător vândut pentru premiul cel mare de 2,04 miliarde de dolari, a anunţat marţi site-ul jocului de loterie, citat de Reuters.

Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, de peste 2 miliarde de dolari, câştigat în SUA

Biletul câştigător a fost vândut în Altadena, California. Şansele de a nimeri toate cele şase numere la extragere – 10, 33, 41, 47, 56 şi 10 – au fost de 1 la 292,2 milioane.

Precedentul record la Powerball a fost stabilit în 2016, când trei deţinători de bilete din California, Florida şi Tennessee au împărţit un premiu maxim de 1,59 miliarde de dolari.

Premiul de 2,04 miliarde de dolari reprezintă un record mondial pentru premiul cel mare la loto, potrivit mai multor rapoarte media citate de Reuters.

Câştigătorul la 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 3,9 milioane de euro

Câştigătorul de la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 3,9 milioane de euro, şi-a ridicat marţi premiul. Acesta este din Giurgiu şi are 48 de ani.Potrivit Loteriei Române, marţi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câstigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Câştigătorul de la Loto 6 din 49 şi-a ridicat premiul de peste 3,9 milioane de euro. Ce semnificaţie au numerele norocoase
Câştigătorul este dintr-o localitate din judeţul Giurgiu, are 48 de ani şi spune că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificaţie personală.

El a aflat că a câştigat luni, cînd a mers într-o agenţie loto pentru a verifica biletul. Jucătorul susţine că primul gând a fost acela de a-şi ajuta familia. El este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câştiguri de categoria I, iar la Joker două câştiguri de categoria I.