Cel mai mare site pentru swingeri şi aventuri extraconjugale a fost spart de hackeri. Peste 400 milioane de conturi, compromise

AdultFriendFinder.com, unul din cele mai mari site-uri din lume pentru swingeri şi aventuri extraconjugale, a fost spart de hackeri în octombrie, iar 412 milioane de conturi au fost compromise.

14 nov. 2016, 14:59
Cel mai mare site pentru swingeri şi aventuri extraconjugale a fost spart de hackeri. Peste 400 milioane de conturi, compromise

Informaţia a fost făcută publică de site-ul LeakedSource după ce a descoperit că informaţiile utilizatorilor sunt disponibile pe internet, scrie go4it.ro. Dintre cele 412 milioane de conturi compromise, 300 milioane aparţin AdultFriendFinder, iar restul unor proprietăţi deţinute de companie, printre care Penthouse, Stripshow şi iCams.

Citeşte şi Mădălin Ionescu, victima unor interlopi. „Îi vreau în puşcărie…”

Printre conturile găsite în baza de date de către cei de la LeakedSource se numără şi 15 milioane „şterse”, adică care au aparţinut unor foşti utilizatori care au crezut că au scăpat de ele. Pe lângă datele de autentificare au fost sustrase şi informaţii precum: ultima adresă IP de pe care utilizatorul a accesat site-ul, dacă acesta este membru VIP sau nu, browserul folosit şi achiziţiile făcute.

Nu este prima dată când site-ul este victima hackerilor. În 2015 au fost compromise 3,5 milioane de conturi. Însă, în cazul actual hackerii nu au mai expus informaţii despre preferinţele sexuale ale utilizatorilor, aşa cum s-a întâmplat atunci.

Citeşte şi Cel mai mare FESTIVAL de swingeri! Bărbaţii dau bani grei ca să-şi vadă SOŢIILE cu alti masculi! FOTO INCENDIARE

Potrivit LeakedSource, multe dintre parolele folosite pentru site erau foarte slabe. Exemple: 123456, password, qwerty sau pussy.