Cel mai MUNCITOR tânăr din Marea Britanie. Nu o să-ţi vină să crezi câte joburi are FOTO

David Day, în vârstă de 21 de ani, poate fi considerat cel mai muncitor tânăr din Marea Britanie deoarece are 11 joburi, din care doar cinci plătite.

27 iun. 2013, 12:42
Cel mai MUNCITOR tânăr din Marea Britanie. Nu o să-ţi vină să crezi câte joburi are FOTO

David este un asistent de magazin, paznic la un club de fotbal, ajutor de bucătar la o şcoală primară şi mai are două joburi la un after school, 40 fiind orele totale pe care le munceşte şi pentru care este plătit.

De asemenea, este voluntar în şase locuri diferite: este antrenor de badminton şi de fotbal, organizează cursuri de prim-ajutor, este asistent pe ambulanţă şi supraveghetor un loc de joacă pentru copii şi unul pentru tineri.

Chiar dacă atât de multe locuri de muncă, David Day câştigă doar 262 de lire sterline pe lună.

Mi se pare mult mai util să fac ceea ce util decât să pierd timpul în faţa televizorului. Este bine să câştig şi nişte bani, dar nu îmi pasă atât de mult de latura financiară. Mă bucur mult mai mult să fiu de ajutor oamenilor şi comunităţii”, a declarat David, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cele mai ciudate 10 scuze pentru absenţa de la serviciu

David spune că este voluntar de la vârsta de 10 ani şi le recomandă şi altor tineri să-i urmeze exemplu: „Mi-ar plăcea foarte mult să văd mai mulţi tineri care fac acte de voluntariat”.

O săptămână normală pentru David arată în felul următor: luni – 7 ore, marţi – 8,5 ore, miercuri 5,5 ore, joi – 11 ore, vineri – 6 ore, sâmbătă – 8 ore şi duminică – 4 ore. În total, David lucrează circa 50 de ore pe săptămână.

Citeşte şi Tânăr, liber, şomer: Generaţiile pierdute ale Europei