Povestea celui mai ONORABIL BĂRBAT din lume: Şi-a salvat SOŢIA şi timp de 25 de ani a plătit datorii pentru ea

Un bărbat din China a reuşit să uimească lumea întreagă după ce a făcut un gest incredibil. Astfel, cu toate că era foarte sărac, el a reuşit să îşi salveze soţia de la moarte şi în acelaşi timp să îi răsplătească pe cei care l-au ajutat.

22 mai 2014, 09:02

Mei Guanghan, un bărbat de 66 de ani din China, a trecut în urmă cu 24 de ani printr-o mare tragedie, după ce soţia sa a ajuns în spital şi el nu a avea niciun ban cu care să plătească pentru îngrijirile de care avea nevoie, potrivit Oditty. 

Citeşte şi Fascinanta poveste a bătrânului care pare un CERŞETOR, dar este un ÎNGER printre oameni FOTO

Astfel, el a împrumutat bani de la sute de oameni din localităţile vecine, reuşind într-un final să achite intergral suma de 70.000 de yeni, aproximativ 11.000 de dolari. 

Cu toate că femeia a fost salvată, ea a rămas imobilizată la pat, iar Mei a fost nevoit să muncească şi să aibă grijă de ea oră de oră.

Eram în munţi şi două tractoare mergeau în aceeaşi direcţie. Am luat un viraj prea strâmt şi roţile au alunecat şi eu am căzut în vale. M-am lovit la cap şi apoi am intrat în comă„, povesteşte femeia.

Citeşte şi Mai ceva ca în filme: CERŞETORUL care a devenit PRINŢ peste NOAPTE după ce a fost LOVIT de NOROC

Deoarece familia era săracă, bărbatul a fost nevoit să meargă din uşă în uşă să ceară bani, iar cei care l-au ajutat au fost notaţi într-un carneţel. După ce şi-a salvat soţia, bărbatul a avut doar două scopuri în viaţă: să aibă grijă de soţia lui şi să returneze banii împrumutaţi, până la ultima monedă. După ani de sacrificii şi trăind în sărăcie, el a reuşit să îşi atingă scopul. 

Nu aveam altceva ce să fac. Onoarea este onoare şi nu cred în a lua ceva fără să îl dai înapoi„, a declarat Mei. Chiar dacă şi-a plătit datoriile, el încă păstrează carnetul respectiv drept amintire.