Cel mai PORCESC FESTIVAL: Mii de OAMENI se tăvălesc în NOROI din cap până în picioare

Un oraş din Coreea de Sud s-a împotmolit în noroi. Cu toate acestea, nu este vorba de capriciile naturii, ci despre un festival care se desfăşoară anual în această ţară asiatică. Oamenii se adună din diferite colţuri ale lumii şi se distrează fără inhibiţii.

21 iul. 2014, 10:01
Cel mai PORCESC FESTIVAL: Mii de OAMENI se tăvălesc în NOROI din cap până în picioare

Distracţie pe cinste la festivalul noroiului din Coreea de Sud. Vizitatorii vin îmbrăcați în haine curate pe care le murdăresc după ce participă la concursuri şi băi de noroi.

Citeşte şi MAŞINĂ VS. NOROI. Cine crezi că a câştigat? VIDEO

M-am distrat foarte bine şi chiar mi-am făcut mulţi prieteni. Mă voi întoarce şi anul viitor, cu siguranţă. Sunt o mulţime de lucruri plăcute aici. Este o experienţă inedită. Poţi să te joci în noroi sau să participi la diverse concursuri. E şi mai distractiv că am venit aici cu iubitul meu„, a menţionat o femeie.

Citeşte şi Petrecere în noroi de 1 mai, în China VIDEO

La final, toţi participanţii sunt murdari din cap până în picioare. Festivalul se va încheia în data de 27 iulie.

În cadrul festivalului sunt organizate mai multe activităţi în noroi, care este şi benefic pentru piele. Peste trei milioane de turişti ne-au vizitat anul trecut, iar anul acesta ne aşteptăm să fie şi mai mulţi”, a declarat organizatorul evenimentului, Lee Yong-Yeol.