Cel mai prost hoţ. Cum l-au descoperit poliţiştii VIDEO

Individul s-a dus într-un bazar din Buzău cu o maşină furată şi a încercat să vândă diverse obiecte, de asemenea furate.

12 mart. 2015, 09:13
Cel mai prost hoţ. Cum l-au descoperit poliţiştii VIDEO

Încercarea lui de a scoate bani pe pradă s-a dovedit o mare greşeală. Omul a fost dat de gol de plăcuţele de înmatriculare ale maşinii care erau diferite.

Bărbatul de 51 de ani şi-a făcut apariţia în piaţa din Buzău dimineaţa. A parcat şi a scos rând pe rând marfa pe care voia să o vândă. A aşezat toate obiectele pe asfalt şi a aşteptat cumpărători. Doar că oamenii din jur au sesizat că ceva este în neregulă.

Citeşte şi Cel mai prost hoţ de maşini din lume. Ce păţeşte bărbatul când încearcă să spargă geamul cu o cărămidă

„A scos un monitor, un televizor, un video şi alte lucruri mărunte să le vândă. Şi în final am constatat că numărul din spate nu corespunde cu ăla din faţă”, a relatat un martor.

Chiar în acel moment, prin zonă trecea o patrulă de poliţie care l-a luat pe individ la întrebări. Agenţii au văzut că maşina bărbatului are numere de înmatriculare diferite şi au făcut câteva verificări. Aşa au aflat că autovehiculul, dar şi toate obiectele pe care individul voia să le vândă au fost furate în urmă cu două luni.

Bărbatul a fost săltat de poliţişti. Oamenii legii fac acum cercetări ca să afle dacă el este cu adevărat hoţul căutat sau în spatele jafului sunt alte persoane.