Cel mai puternic preot din lume: A reuşit să intre de 19 ori în Cartea Recordurilor VIDEO

Un canadian poate fi n umit cel mai puternic preot din lume. Bărbatul de 51 de ani a reuşit în ultime două decenii să bată 19 recorduri mondiale. Acesta reuşeşte să ridice sute de kilograme şi să tragă după el camioane şi chiar avioane.

30 sept. 2014, 10:27
Cel mai puternic preot din lume: A reuşit să intre de 19 ori în Cartea Recordurilor VIDEO

Pastorul Kevin Fast, de 51 de ani, a reuşit să intre de 19 ori în Cartea Recordurilor. Preotul canadian are o pasiune neobişnuită: îi place să ridice sute de kilograme şi să tragă după el camioane şi chiar avioane.

Reverendul Kevin Fast poate susţine cu uşurinţă că a fost înzestrat de Dumnezeu cu o forţă incredibilă. Când nu oficiază botezuri, nunţi sau nu ţine slujba la biserica sa luterană, preotul se dedică unei pasiuni mai neobişnuite.

Pastorul în vârstă de 51 de ani a reuşit să intre în Cartea Recordurilor de 19 ori în ultimele două decenii. Printre recordurile sale se numără tractarea unui avion de 189 de tone, tractarea unui camion cu un singur braţ şi ridicarea cu umerii a 500 de kilograme pentru cea mai lungă perioadă de timp.

Citeşte şi Povestea femeii excitată de soneriile de telefon sau muzica dată tare: Am 50 de orgasme pe zi FOTO

„Pasiunea mea este să trag obiecte uriaşe şi să ridic greutăţi destul de mari, de asemenea”, a declarat Kevin Fast, pastor luteran.

Multor oameni le vine greu să creadă că pastorul are o asemenea pasiune ieşită din comun.

„Celor mai mulţi oameni din cercurile religioase le vine greu să creadă că realizez aceste performanţe. Un pastor este de obicei mic şi slab!”, a mai spus Kevin Fast.

Preotului îi place să-şi testeze puterile în cele mai ciudate moduri, fapt care l-a făcut celebru în toată lumea.

Citeşte şi: 10 recorduri uimitoare, din Guiness Book. De la cei mai mari sâni, la cea mai puternică limbă FOTO