Cel mai sexy cuplu din showbiz-ul de la noi, lipsit de inhibiţii. S-au pozat în ipostaze incendiare FOTO

Formează cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc şi nu pierd nici o ocazie pentru a-și declara iubirea și a le arăta tuturor cât de mult se iubesc.

24 ian. 2018, 15:37

Culita Sterp si Carmen de la Salciua, cel mai iubit cuplu din muzica populara si de petrecere, au parte de o binemeritata vacanta de vis in Portugalia, acolo unde profita la maxim de zilele libere si se distreaza asa cum stiu ei mai bine.

Cei doi au facut publice mai multe poze din vacanta lor, iar unele dintre ele au incins netul la propriu! Culita si Carmen demonstrează că sunt doi artisti lipsiti de inhibiţii. Aflati pe strazile din Lisabona, cântăreţul nu s-a sfiit să o atingă pe sâni, in public, pe sotia lui, iar scena a fost mortalizata spre deliciul admiratorilor celor doi cantareti.

Fotografiile au strans peste 7000 de like-uri pe Facebook.

Cel mai iubit cuplu de muzică populară, ATACAT DE PATRONUL UNUI CLUB DIN REŞIŢA. „A fost violent cu mine şi cu soţul meu…”

Culiță Sterp şi Carmen formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În toamna anului trecut, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitați, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist.