Cel mai slab portar al anului. A comis trei gafe uriaşe, într-o repriză VIDEO

Alen Pasagic, portarul de rezervă al formaţiei slovene de primă ligă Rudar Velenje, a fost total depăşit de situaţie în meciul cu Koper. dealtfel, în ultimele două meciuri jucate el a încasat şapte goluri.

12 mai 2013, 12:17
Cel mai slab portar al anului. A comis trei gafe uriaşe, într-o repriză VIDEO

Slovenul Alen Pasagic, de la formaţia Rudar Velenje, a avut sâmbătă cea mai neagră zi din cariera sa de portar. El a comis gafă după gafă şi i se datorează în mare măsură înfrângerea suferită de echipa sa, cu scorul de 1-4, pe teren propriu, în meciul cu Koper.

El nu este titularul postului şi nici nu va fi vreodată, după gafele pe care le-a comis. Prima s-a consemnat în minutul 16, când a scăpat printre degete un şut slab, de la 25 de metri, al atacantului Jean-Philippe Mendy. Apoi, în minutul 25, a bâlbâit o minge şi după ce într-un final a reuşit să o prindă, a trimis-o orbeşte unui coechipier care era presat de un adversar. Fundaşul a pierdut mingea şi aşa Koper a marcat pentru 2-0.

A treia gafă a fost cea mai penibilă: el a intrat cu tot cu minge în poartă, după o lovitură liberă de la peste 30 de metri.