Cel mai STUPID tatuaj pe care l-ai văzut vreodată: Tata mi-a spus că nu mă primeşte acasă, dar mie îmi place

Un tânăr de 18 ani din Norvegia a reuşit să îşi facă cel mai stupid tatuaj din lume pe braţ. Astfel, el şi-a desenat pe mână chitanţa pe care a primit-o după ce a mâncat la la McDonald's alături de prietenii săi.

27 mart. 2014, 18:29

Stian Ytterdahl, un tânăr de 18 ani din Norvegia, spune că a fost obligat de prietenii săi să îşi facă un tatuaj ciudat deoarece în ultima vreme avea mai mult succes decât ei la fete. Astfel, el a avut de ales între o păpuşă Barbie tatuată pe o fesă sau o chitanţă de la McDonald’s tatuată pe braţul drept, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un nou tip de artă: TATUAJELE 3D care uimesc prin complexitatea şi ingeniozitatea lor FOTO

Tânărul din Lørenskog, sud-vestul Norvegiei, spune că părinţii nu au fost de acord cu ceea ce a făcut, dar tatuajul este permanent aşa că nu au ce să îi facă.

„Nişte prieteni mi-au spus că am fost prea activ cu fetele în ultima perioadă şi trebuie să mă pedepsească. Am primit un tatuj de la tatăl meu şi mi-a spus: „Unde ţi-a fost capul? Crezi că o să vii acasă cu aşa ceva? Mama ta are o cădere nervoasă”, a spus tânărul.

Citeşte şi A fost ARESTAT după ce i-a făcut unui CLIENT un TATUAJ pe spate: Gestul tău este MIZERABIL

De asemenea, artistul care a făcut tatuajul a postat o fotografie cu desenul pe Facebook, recunoscând că este cel mai „ciudat tatuaj de până acum”. 

Mie îmi place. Probabil nu o să îmi mai pară amuzant când o să am 50 sau 60 de ani, dar acum e tare. Are chiar şi ora pe el. Cine ştie, poate o să mă angajez la Mcdonald’s„, a adăugat adolescentul.