Anunţul ŞOCANT pentru vânzarea unei maşini: Se dă cu tot cu FAMILIE. Grasa e NEGOCIABILĂ, fiul CADOU

Un bărbat din Marea Britanie a postat pe site-ul eBay un anunţ pentru vânzarea unui Mercedes vechi de 12 ani. În timp ce alţi vânzători încearcă să arate părţile pozitive ale produsului, acest vânzător este foarte sincer, recunoscând că vehiculul a fost avariat de multe ori, având la activ trei căprioare ucise. Mai mult, el a adăugat că va oferi cadou cumpărătorului şi fiul care se află în portbagajul maşinii.

12 iun. 2013, 08:13

Cu toate că nu are formele obişnuite ale unui model pentru maşini, o femeie din Marea Britanie s-a fotografiat în ipostaze „sexy” lângă autoturismul pe care soţul ei l-a dat spre vânzare, potrivit The Sun.

Citeşte şi GEST ŞOCANT AL UNUI TATĂ: S-a pus spre vânzare pe Ebay, pentru că ajunsese şomer

Anunţul a fost postat pe site-ul eBay şi este unul inedit, bărbatul fiind extrem de sincer cu privire la starea maşinii. Probabil acesta este şi motivul pentru care informaţia a fost văzută de sute de mii de oameni, iar licitaţia a ajuns la suma de 200.000 de lire.

Dacă eşti în căutarea unui model imaculat de Mercedes e320 CDI… nu ai venit unde trebuie. Cu toate acestea, dacă nu ai stimă de sine şi ai un buget redus, bine ai venit la licitaţia mea. Îţi prezint una dintre cele mai mari realizări ale ingineriei nemţeşti„, îşi începe bărbatul anunţul.

În timp ce descrie maşina veche de 12 ani, vânzătorul a povestit trecutul colorat al acestuia, povestind că „acest vehicul a fost murdărit, a participat la curse şi la raliuri şi a omorât trei căprioare„. Mai mult, cea mai şocantă informaţie este aceea că bărbatul oferă soţia şi copilul la pachet, acesta fiind fotografiat în portbagaj.

Citeşte şi SEXY pe eBay: Şi-a etalat BUSTUL pentru a vinde un MOTOR de MAŞINĂ. Bărbaţii au fost încântaţi FOTO

Anunţul este doar pentru oameni serioşi, nu pentru un pierde-vară. Grasa din poze este negociabilă, copilul din portbagaj vine la pachet cu maşina şi nu este negociabil. El a venit cu maşina şi va rămâne în ea„, a mai scris vânzătorul în anunţ.

Acesta a fost văzut de peste 150.000 de oameni, cu toate că a fost postat de doar trei zile, iar licitaţia a ajuns la o sumă impresionantă, de 200.100 de lire.